Parasztház

Itt találod a leggyakrabban feltett kérdések és az arra adott válaszok listáját. Kérjük, mielőtt közzétennél egy kérdést, mindig itt nézz szét először!
Lezárt
pearlbay
Hozzászólások: 27
Csatlakozott: 2010.05.25. 08:54

Parasztház

Hozzászólás Szerző: pearlbay » 2010.04.07. 14:39


Mire használhatom a parasztházat?

A parasztházat a tanyád bal oldalán találod. Kezdetben még nem tudsz ide belépni. Egy bizonyos szint elérése után a parasztházra kattintva egy kis boltocska nyílik meg. Itt tudsz majd bizonyos feladatok teljesítése után vásárolni egy 2. polcot, vagy akár egy 2. tanyát. Ha van aktív prémiumtagságod, itt vehetsz majd 3. polcot és3. tanyát is.
Kép

Ha feladatokat teljesítesz, azzal csinosabbá teheted majd a parasztházad.

Mi mindent találsz a Parasztházadban?

- Kuka - Ezzel semmisítheted meg azokat a termékeket, amelyre nincs szükséged. De vigyázz, mert amit kidobsz, azt már sosem kapod vissza.
Kép

- Vitrin - Itt találod meg azokat az ajándékokat, amelyeket a Rendszertől és a többi játékostól kaptál. Fontos! A vitrinnek két oldala van! A második oldalra a jobb felső sarokban lévő zöld nyíllal tudsz átjutni.
Kép

- Látványkert megjelenítése - Ez az ablak. Ezen keresztül tudod szerkeszteni a látványkertedet és elmenteni az elérhetőségét.
Kép

- Kupák megjelenítése - Itt nézheted meg, eddig milyen és hány kupát nyertél a rendszeresen megrendezett Versenyeken. Továbbá itt találhatóak a Szerzeményeid is, melyek aktiválása bizonyos feltételekhez van kötve.
Kép

- Otthonkatalógus- Segítségével berendezheted a Parasztházadat. Burkolatokat, szőnyegeket, díszítő elemeket és háziállatot vásárolhatsz kT vagy érme ellenében. Részletesen itt olvashatsz a berendezési tárgyakról. Vannak olyan berendezési tárgyak is, amelyek nem vásárolhatóak, ezeket a Trafikon és a Faiskolán keresztül tudod beszerezni. (Pl. hintaló, bárány)
Kép


<<< vissza a Tartalomjegyzékhez >>>

Lezárt

Vissza: “GYIK - Segítség Kezdőknek”