Upjers-Paysafecard nyereményjáték

A csapat hivatalos bejelentései
Lezárt
Gabesz
Hozzászólások: 3954
Csatlakozott: 2011.05.31. 18:27

Upjers-Paysafecard nyereményjáték

Hozzászólás Szerző: Gabesz » 2015.12.21. 13:49

Kedves Játékosok!

A Paysafecard vásárlási szolgáltatóval együttműködésben nyereményjátékot tartunk, ahol is 200 darab prémiumvalutára beváltható nyereménykódot sorsolunk ki összesen 1.000 €* értékben.
Kép
A nyereményjátékban automatikusan részt vesz mindenki, aki rendelkezik visszaigazolt Upjers-fiókkal, és 2015. december 21. és 2016. január 7. közt bármelyik Upjers-játékban prémiumvalutát vásárol a Paysafecard vásárlási szolgáltató szolgáltatásán keresztül.

A részvétel Upjers-fiók nélkül is lehetséges, ebben az esetben csak küldj egy képeslapot nekünk (címzett: Upjers GmbH, cím: Hafenstraße 13, 96052 Bamberg, Deutschland) azzal az üzenettel, hogy "paysafecard", illetve add meg rajta az érvényes, létező e-mail címedet olvashatóan, hogy értesíteni tudjunk, ha nyertél.

A kisorsolt Paysafecard-nyereménykódok beválthatók bármelyik Upjers-játékban, de bármelyik másik tartalomszolgáltatónál is, amelyikkel a Paysafecard vásárlási szolgáltató kapcsolatban áll.

Egy kalappal!

Upjers-csapat

*Részvételi feltételek
  • A játékban nagykorú természetes személyek vehetnek részt. Kiskorúak csak törvényes gondviselőjük hozzájárulásával vehetnek részt a játékban. Az Upjers munkatársai nem vehetnek részt a játékban.
  • Az Upjers nem vállal felelősséget az esetleges technikai problémákért.
  • A nyereményjátékban való részvétel esetén is érvényesek az általános adatvédelmi irányelveink. Személyi adatokat csak akkor és olyan mértékben kérünk, amikor és amilyen mértékben ez
  • szükséges a nyereményjáték lebonyolításához. Az adatok esetleges gyűjtése csak ebből a célból történhet, és a nyereményjáték végeztével az adatok azonnal törlésre kerülnek. Adatokat harmadik félnek semmilyen esetben sem adunk át.
  • A nyertesek a nyereményidőszak zárultával azonnal, kizárólag e-mail útján kerülnek értesítésre. Az Upjers fenntartja a jogot, hogy a nyertessel a nyereményről szóló értesítés céljából e-mail útján kapcsolatba lépjen.
  • Jogi út kizárva.
Az admin is csak ember, túlnőtt rajtam a levéláradat:(. Ezért nem tudsz nekem üzenetet küldeni. Kérlek, szükség esetén kérdezz a megfelelő fórum Kérdések rovatában, fordulj a moderátorokhoz, vagy írj a Támogatásra! Megértésed köszönöm!

Lezárt

Vissza: “Bejelentések”