Állatorvosi rendelő

A csapat hivatalos bejelentései
Lezárt
Gabesz
Hozzászólások: 3954
Csatlakozott: 2011.05.31. 18:27

Állatorvosi rendelő

Hozzászólás Szerző: Gabesz » 2015.05.04. 11:26

Kedves Játékosok!

Újabb vásártéri épületről derül ki, hogy mire szolgál, itt rendezheted be a saját állatorvosi rendelődet!

Kép

Az épületet mindenki eléretővé teheti a 36. szinttől, az ára 1.000.000 kT.

Ne ijedj meg, a farmod óljaiban nevelt állatoknak természetesen semmi baja, de a környékbéli állatok hozzád érkeznek egy kis gyógykezelésre, ha kórságokkal küszködnek.

Mostanában ronda betegségek borzolják az állatok kedélyét, pl. kobakfájás, különféle taknyosodások, szőrhullás és társaik.
KépKépKép
Az egyes kórságokat különleges tinktúrákkal lehet kezelni, amit gyógynövényekből készíthetsz az állatorvosi épületben. Ehhez 24 új, szántóföldön termeszthető növény áll a rendelkezésedre, melyek gyógyhatásához persze el kell belőlük készíteni a megfelelő kivonatokat.

Hogyan működik?
Az elején beugró praxist (könnyű) vezetsz. Később nehezített praxist (teljes praxis, sürgősségi osztály) is vezethetsz, ha növeled az állatorvosi rendelőd szintjét.

Mit jelent a praxis típusa?

A praxis típusa a nehézségi fok. Ez határozza meg, hogy egy adott időtartamon belül mennyi állatot kell gyógyítanod. A nehézségi fok alapján az állatok több-kevesebb betegségben szenvednek és több-kevesebb tinktúrával gyógyíthatók.

Mire jó a tinktúra és honnan szerzek hozzá gyógynövényt?
KépKép
A tinktúrákat gyógynövényekből készítheted el az állatorvosi rendelődben.

Az 1. állatorvosi szinttől máris elérhetővé válik néhány gyógynövény az istállósfalvi terményboltban:
  • Aloe vera
  • Árnika
  • Varázsdió
Ebből a három gyógynövényből máris különféle tinktúrákat állíthatsz elő, melyekkel sikeresen kezelhetsz olyan betegségeket, mint a sárga taknyosodás, fényérzékenység és a bicegés.

Két tinktúragyártó hely áll a rendelkezésedre az állatorvosi rendelőben, egy harmadikat 50 érméért örökbe megvehetsz, egy negyediket pedig minden esetben 7 nap erejéig kibérelhetsz 5 érméért.

Miért érdemes állatorvosi praxist működtetni?

Először is azért, mert a gyógynövények ültetése és szaporítása és persze a tinktúragyártás is tapasztalati pontot hoz neked.

A tinktúrák készítésével tapaszokat is kapsz. Ezekkel a tapaszokkal növelheted az állatorvosi szintedet, és ezzel újabb gyógynövényeket, tinktúrákat, betegségeket tehetsz elérhetővé.

Az állatok kezelése is tapasztalati pontokat hoz a konyhára, de ezen felül hoz még krumplitallért és tapaszt is, melyek a kezelési időszak lejártakor íródnak fel.

Tudnivaló:
  • Ha egy adott kezelési időtartam alatt sikerül minden gyógyítandó állatot kikúrálni, akkor a jutalmak egy kis bónusszal íródnak fel neked, mely bónusz a felhasznált idő hosszán és a nehézségi fokon alapján számítódik ki.
  • Ha egy adott időszak alatt nem sikerül meggyógyítani minden kezelendő állatot, akkor csak az időszak lejártáig az állatok gyógyításával összegyűjtött jutalmakat (pont, tapasz és kT) kapod meg bónusz nélkül.
Hogy lehet még tapaszt szerezni?
Kép
Tapaszt a fenti lehetőségeket túl érméért is lehet venni. Egy nap többször is lehet venni tapaszt, de minden alkalommal duplázódik az ár. Majd másnap megint visszaállnak az árak az alapárra.

Milyen újdonság van még?
Kép
Feladatok érkeztek, egész pontosan 177, melyek teljesítéséhez tinktúrákat kell beadni. Ezeket a feladatokat az állatorvosi rendelőben találod meg a "megbízások"-fülecske alatt. A teljesítésük egyrészt tapasztalati pontokat hoz neked, de különféle egyéb bónuszokkal is számolhatsz.

Ha elvégezted az összes feladatot, a rendszer legenerál neked egy utolsó, záró megbízást, amikor is a tapaszaidat átválthatod tapasztalati pontra.

Fontos: állatorvosi szintenként csak egy bizonyos mennyiségű megbízás érhető el. Ha nem érkezik újabb megbízás, akkor először tapaszért növelni kell az állatorvosi szintállásodat!
Jó szórakozást!

Én Kicsi Tanyám-csapat
Az admin is csak ember, túlnőtt rajtam a levéláradat:(. Ezért nem tudsz nekem üzenetet küldeni. Kérlek, szükség esetén kérdezz a megfelelő fórum Kérdések rovatában, fordulj a moderátorokhoz, vagy írj a Támogatásra! Megértésed köszönöm!

Lezárt

Vissza: “Bejelentések”