Arany-kérdés (Minden ami aranyért van és görcsölsz érte)

Mi történik a játékban? Ez a szekció a helye minden, a játékra vonatkozó közlésnek.
Lezárt
CserZo
Hozzászólások: 14
Csatlakozott: 2013.07.03. 13:54

Arany-kérdés (Minden ami aranyért van és görcsölsz érte)

Hozzászólás Szerző: CserZo » 2014.11.08. 16:56

Kedves Gabesz és Hanga!

Nem szeretnék kellemetlenséget nektek ezzel a sokadjára megnyitott témával, ezért ÉN MAGAM KÉREK MINDENKIT ne kommenteljen, ha csak hőbörögni akar. csak azért írok, mert úgy éreztem muszáj reagálnom.

Elöljáróban elmondanám, hogy napi megélhetésünk is néha nehéz, ezért magam se tudok vásárolni a játékban. Mielőtt bárki burzsujnak kiáltana ki engem...

Én megértem, hogy vannak pontok a játékban, ahol kell aranyrúd. Ezzel nincs problémám, bár a fogam szívom, mert lehetőségem nincs venni, csak gyűjteni. DE itt ragadnám meg az alkalmat, hogy elmondjam, az utóbbi időben kapott gyorsítókban többször is volt aranyrúd, és legutóbb már aranykártyás gyorsítót is kaptam (magam is meglepődtem, mert ennek okát nem tudom. Talán szinttől, vagy játékaktivitástól függ?) Mindenesetre így kb 1 hét alatt 8 aranyrudam lett. Bár ebben a tempóban is minimum fél év kell a 160 rúdhoz, ami a területbővítéshez kellene, azonban nem lehetetlen. Csak türelem kérdése az egész. Addig az ember játszogat a lehetőségeihez mérten.
Tehát, úgy gondolom, hogy a lehetőséget így is meg tudják adni az üzemeltetők. A kérdés csupán az, hogy mi (a játékosok) tudunk-e ésszerűen gazdálkodni vele és türelmesen gyűjtögetni azt.

Mindnekinek türelmet és kellemes játékot kívánok. (Remélve, hogy sikerül összegyűjteni a 160 aranyrudat... :D )

U.i.: A problémák elkerülése végett, kérném Hangát, vagy Gabeszt, hogy zárja le a témát. Köszi. ;)

Lezárt

Vissza: “Általános”