Nagy őszi/téli bónuszakció!

A csapat hivatalos bejelentései.
Lezárt
Avatar
Hanga
Hozzászólások: 8010
Csatlakozott: 2011.06.11. 08:28

Nagy őszi/téli bónuszakció!

Hozzászólás Szerző: Hanga » 2014.10.21. 15:22

Kedves Játékosok!

Egy kis meglepetéssel szeretnénk szolgálni minden játékosunk számára. Elindítottunk egy nagy őszi bónuszakciót! Ez azt jelenti, hogy a vásárlási felület által nyújtott mennyiségi bónuszokat átmenetileg megdupláztuk, tehát most minden Upjers-játékban kétszer annyi mennyiségi bónuszt oszt a rendszer a vásárlásod után, így akár 60% bónuszt is bezsebelhetsz*.

Kép

A vásárlási folyamat során mindig előre láthatod, hogy hány prémiumvalutát készülsz venni. A bónusz mindig már be van számítva van az ott látott mennyiségben!

Ha prémiumvalutát vásárolsz, érdemes úgy csinálni, hogy az aktuális bónuszajándékunkat is beszerezd ezáltal! Erről ITT tájékozódhatsz.

*Fontos: ez az akció a telefonos és SMS-vásárlási módokra technikai okokból nem vonatkozik. És ügyelj rá: nem arról van szó, hogy kétszer annyi prémiumvaluta érkezik, mint amit a vásárlási felületen látsz, hanem arról, hogy a vásárlási felületen látható mennyiségi bónuszértékek most a szokásosnál 2-szer magasabb százalékos szintre vannak állítva átmenetileg.

Upjers-csapat

Kép
_____ szövetkezet aktív tagot keres! További infó: ITT

Gabesz
Hozzászólások: 3954
Csatlakozott: 2011.05.31. 18:27

Re: Nagy őszi/téli bónuszakció!

Hozzászólás Szerző: Gabesz » 2014.12.08. 11:58

A fenti posztban meghirdetett leírás szerinti bónuszakciónk folytatódik, ám mivel azóta télbe fordult az év és az időjárás, mostantól

nagy téli bónuszakció Kép

néven fut tovább a kampány.

A feltételek ugyanazok, mint az őszi akcióban voltak, tehát az előző posztot veheted alapul. Annyi különbséggel, hogy a bónuszajándékhoz vezető link már nem aktuális bónuszajándékra mutathat, figyelj rá, hogy a bónuszajándékos rovatunkban mindig a leges-legutolsó poszt mutatja az adott időben éppen aktuális bónuszajándékot.

Használjátok hát ki a lehetőséget és raktározzatok be minél több prémiumvalutát, amíg a szokásosnál bőkezűbb a vásárlási rendszer!

Upjers-csapat

Kép
Az admin is csak ember, túlnőtt rajtam a levéláradat:(. Ezért nem tudsz nekem üzenetet küldeni. Kérlek, szükség esetén kérdezz a megfelelő fórum Kérdések rovatában, fordulj a moderátorokhoz, vagy írj a Támogatásra! Megértésed köszönöm!

Lezárt

Vissza: “Bejelentések”