paysafecard-akció!

A csapat hivatalos bejelentései
Lezárt
Gabesz
Hozzászólások: 3954
Csatlakozott: 2011.05.31. 18:27

paysafecard-akció!

Hozzászólás Szerző: Gabesz » 2014.09.29. 14:41

Kedves Játékosok!

2014.09.29-től (kb. déltől) egy új bónuszakció várja, hogy kihasználjátok!

A prémiumvaluta vásárlása (melynek neve játékonként eltérő, lehet érme, gyémánt, arany, kakaóbab, kristály, szén, és így tovább) sok hasznos prémiumtartalommal gazdagíthatja a játékodat. Például megvehetsz vele egy prémiumállatot a My Free Zoo boltjában, feltöltheted vele a vetőgépet Kertbirodalomban, gyorsabb kordékra tehetsz szert a Torpia világában, extra meccseket nyújt neked a 11Legends játékban, több helyed lehet általa az My Little Farmies középkori világában vagy extra földönkívüli inváziót rendelhetsz érte Kapi Hospital városaiban. A prémiumvaluta tehát jelentősen emelhet a játékélményedet.


Prémiumvalutát pedig most különösen érdemes vásárolni, hiszen a paysafecard-akciónk keretén belül most a szokásosnál 20%-kal több prémiumvaluta jár minden paysafecard-vásárláskor!

Kép

Figyelem: az ajánlat csak és kizárólag a paysafecard vásárlási szolgáltató rendszerén keresztül végzett vásárlásokra érvényes és várhatóan 2014.10.13-án jár le!
Fontos: a vásárlási felületen már a megnövelt prémiumvaluta-mennyiséget látod, pontosan tudhatod tehát, hogy hány prémiumvalutát készülsz vásárolni.


Sose vásároltál még a paysafecard szolgáltatóval? Nagyon egyszerű, az ember vásárol egy kódot és úgy tölti fel a játékfiókját, ahogy a mobiltelefont szokás. A vásárlási segédletünkből mindent megtudhatsz, kattints ide.

Kellemes kikapcsolódást kíván nektek:

az Upjers csapata
Az admin is csak ember, túlnőtt rajtam a levéláradat:(. Ezért nem tudsz nekem üzenetet küldeni. Kérlek, szükség esetén kérdezz a megfelelő fórum Kérdések rovatában, fordulj a moderátorokhoz, vagy írj a Támogatásra! Megértésed köszönöm!

Lezárt

Vissza: “Bejelentések”