Undermaster: szörnyen jó játék az Upjerstől!

A csapat hivatalos bejelentései
Lezárt
Gabesz
Hozzászólások: 3954
Csatlakozott: 2011.05.31. 18:27

Undermaster: szörnyen jó játék az Upjerstől!

Hozzászólás Szerző: Gabesz » 2014.07.30. 12:25

Szeretsz uralkodni? Szerinted gondját tudnád viselni az alattvalóidnak és sikeres társadalmat működtetnél? Azt mondod, emberekkel macerás? Akkor uralkodj szörnyeken! Az Undermaster játékban te is megépítheted a saját föld alatti tömlöcödet, telis-tele szörnyekkel! De vigyázz, a magas cukiságfaktor a végén téged bilincselhet le!
Kép
Az Upjers, a legjobb ingyenes böngészős játékok fejlesztője és kiadója, újabb játékkal örvendezteti meg a magyar nyelvű közönségét, a játék pedig nem más, mint az Undermaster. Ez a föld alatti barlangrendszerbe invitáló tömlöcös játék éppen most indult el, máris kipróbálhatod. Mit lehet csinálni ebben a játékban? Építeni, barkácsolni, csatázni, egy szóval mindent, ami csak egy játékost lelkesíthet.

A Föld gyomrába csak a legbátrabbak merészkednek le. Még szerencse, hogy te bátor vagy és nem is vagy egyedül, ügyeskezű koboldok és goblinok várnak rád, urukra. Nem késlekednek, csákányt ragadnak és meg is kezdik a sziklabontást, hogy helyet csináljanak a birodalmadnak. Hamarosan igen lakájos lesz odalenn, lesz konyhád, hálótermed, barkácsműhelyed, ami csak kell. Gyorsan híre is megy a föld alatti világban, hogy milyen jó kis kotorékot alakítottál ki, így egyre újabb és újabb szörnyalattvalók csábulnak be hozzád. Sőt, a szörnyek fajtájának se szeri, se száma se lesz, lesz itt troll, mágus, vámpír, sámán, szukkubusz, felsorolni is nehéz, igen tarka lesz a te kis szörnybirodalmad.
Kép
Kis szörnybirodalom? Talán az elején, de nem kétséges, hogy felvirágoztatod a birodalmadat! A bográcsban készült híg leveseket hamar felváltják a grillezett húsok, a szűk járatrendszer hamarosan több emeletes labirintus lesz nagy csarnokokkal, a goblinok pedig hamarosan exportra termelnek árut a felvilági emberfajzatoknak, mindenféle vacakot, lávalámpát, kerti törpét, mert ezek mindent megvesznek. Apropó felvilág… az emberfajzatokkal nem csak kereskedni lehet. Nem árt, ha nekik is megmutatod, hogy ki az úr és leigázod őket a játék harci funkciójával.

Az egyes szörnyikéknek mindig van egy harcos változata is. Ezt onnan lehet tudni, hogy egyrészt harci díszekbe öltöztek, másrészt nem csavarkulcsot, csákányt, kovácskapalácsot tartanak a kezükben, hanem kardot, bunkót, pajzsot, mikor mit. Ha elég erős szörnysereget toboroztál, nem lehet gond a felvilágban élő emberfajzatok városainak feldúlása. A cél az ellenség városfalának lerombolása, de hogy eljutnak-e odáig a szörnyeid, alapvetően rajtad múlik, hiszen neked kell kitaktikázni a szörnyeid és az ellenfelek képességeinek figyelembe vételével, hogy hogyan érdemes a leghatékonyabban a csatamezőre állítani a katonáidat. A játék harci funkciója nagyon új, folyamatosan fejlődő játékelem.
Kép
És nem is kötelező egyébként, ha egy játékos nem szeretne harcolni az emberfajzatokkal, megteheti, hogy csak a kereskedelemre és építkezésre összpontosít, tehát békés is lehet a viszonyod az emberfajzatokkal.

Ami a legfontosabb: ügyelj a szörnyeid képességeire és szükségleteire, menedzseld ügyesen a szörnytársadalmadat és mindig add meg a szörnyeidnek azt a keveset, amire szükségük van, nehogy lelépjenek a kotorékodból.

Az Undermaster játék ingyenesen játszható, máris kipróbálhatod, hiszen az Upjers-fiókodban (az Upjers-fiók hasznáról és használatáról ide kattintva mindent elolvashatsz) egyszerűen csak hozzá kell adni a játékaidhoz.

Ne is habozz sokat, a szörnyeid már alig várják, hogy önkéntes alapon érted dolgozhassanak éjjel-nappal!

A játékindításhoz készült egy kis videó is:
Az admin is csak ember, túlnőtt rajtam a levéláradat:(. Ezért nem tudsz nekem üzenetet küldeni. Kérlek, szükség esetén kérdezz a megfelelő fórum Kérdések rovatában, fordulj a moderátorokhoz, vagy írj a Támogatásra! Megértésed köszönöm!

Lezárt

Vissza: “Bejelentések”