Nagy húsvéti bónuszakció

A csapat hivatalos bejelentései
Avatar
Hanga
Hozzászólások: 8010
Csatlakozott: 2011.06.11. 08:28

Nagy húsvéti bónuszakció

Hozzászólás Szerző: Hanga » 2014.04.14. 15:56

Kedves Játékosok!

Egy kis húsvéti meglepetéssel szeretnénk szolgálni minden játékosunk számára. Elindítottunk egy nagy húsvéti bónuszakciót! Ez azt jelenti, hogy a vásárlási felület által nyújtott mennyiségi bónuszokat átmenetileg megdupláztuk, tehát most minden Upjers-játékban kétszer annyi mennyiségi bónuszt oszt a rendszer a vásárlásod után, így akár 60% bónuszt is bezsebelhetsz*.

Kép

A vásárlási folyamat során mindig előre láthatod, hogy hány prémiumvalutát készülsz venni. A bónusz mindig már be van számítva van az ott látott mennyiségben!

Ha prémiumvalutát vásárolsz, érdemes úgy csinálni, hogy az aktuális bónuszajándékunkat is beszerezd ezáltal! Erről ITT tájékozódhatsz.

*Fontos: ez az akció a telefonos és SMS-vásárlási módokra technikai okokból nem vonatkozik. És ügyelj rá: nem arról van szó, hogy kétszer annyi prémiumvaluta érkezik, mint amit a vásárlási felületen látsz, hanem arról, hogy a vásárlási felületen látható mennyiségi bónuszértékek most a szokásosnál 2-szer magasabb százalékos szintre vannak állítva átmenetileg.

Az akció már csak május 11-ig tart!

Upjers-csapat
_____ szövetkezet aktív tagot keres! További infó: ITT

Válasz küldése

Vissza: “Bejelentések”