Ingyen prémiumvaluta az Upjers-portállal

A csapat hivatalos bejelentései
Gabesz
Hozzászólások: 3954
Csatlakozott: 2011.05.31. 18:27

Ingyen prémiumvaluta az Upjers-portállal

Hozzászólás Szerző: Gabesz » 2014.04.09. 16:50

ÚJDONSÁG: Gyűjtsd az Upjers-pontot az Upjers-portálon és váltsd prémiumvalutára!

Kedves Játékosok!

Mától Upjers-pontokat gyűjthetsz az Upjers-portálon és amit összegyűjtesz, prémiumvalutára válthatod az Upjers-portálfiókodhoz kapcsolt játékmenetedben.

Ha már van Upjers-fiókod (ha nincs, regisztrálj egyet) balra felül láthatsz egy új ikont, egy arany érmécskét:

Kép

Minden összegyűjtött 200 Upjers-pontot prémiumvalutára válthatsz az adott portálfiókhoz tartozó tetszőleges játékosfiókodon.

Upjers-pontot több módon is gyűjthetsz. Az egyes játékokban lévő "sikerek/szerzemények" egy része (tehát nem feltétlen minden siker, de számos siker) integrálva van az Upjers-portálba, és ha egy ilyen sikert teljesítesz a játékban, akkor 10 Upjers-ponttal nő az Upjers-pontegyenleged az Upjers-portálfiókodon. Ha tudni szeretnéd, mely sikerek elérésével szerezhetsz Upjers-pontot, kattints a portálfiókodon a "Sikerek"-menüre.

De úgy is szerezhetsz Upjers-pontot, ha minden nap belépsz az Upjers-portálfiókodba és lekaparod a virtuális kaparósorsjegyed egyik mezőjét.

Kép

Ha lekaparod az egyik kérdőjelet, mindig nő az Upjers-pontjaid száma, mert legalább 1 pontot mindig nyersz. És minden nap új esélyed van rá, hogy még többet nyerj.

Kép

Ha megvan a 200 Upjers-pont, beválthatod őket prémiumvaluta csomagra. Csak válaszd ki kattintással a kívánt játékot és ott a játékszervert, ahova kéred a prémiumvalutát.

Fontos, hogy tudd, hogy megeshet, hogy némely játékunk nem vesz részt ebben a projektben. Megeshet, hogy egy játék technikai vagy egyéb okokból nincs az Upjers-portálba integrálva - például ilyen a Torpia játék - , egy ilyen játékba tehát nem váltható be az Upjers-pont. Illetve nagyon fontos, hogy azokban a játékainkban, ahol a prémiumvalutával kereskedni lehet (például: Kertbirodalom, Én Kicsi Tanyám, KapiBados), nem lehet beváltani az Upjers-pontot, mégpedig a játékosok érdekében, ugyanis visszaélésekre adhatna lehetőséget a funkció.

A funkciót ismertető videót itt tekintheted meg:Jó szórakozást az Upjers-pontok gyűjtéséhez és úgy általában az Upjers-portál használatához.

Upjers-csapat


TIPP: Ha többet szeretnél tudni az Upjers-portálról, KATTINTS IDE!
Az admin is csak ember, túlnőtt rajtam a levéláradat:(. Ezért nem tudsz nekem üzenetet küldeni. Kérlek, szükség esetén kérdezz a megfelelő fórum Kérdések rovatában, fordulj a moderátorokhoz, vagy írj a Támogatásra! Megértésed köszönöm!

Válasz küldése

Vissza: “Bejelentések”