Megújult az Upjers-játékportál

A csapat hivatalos bejelentései.
Lezárt
Gabesz
Hozzászólások: 3954
Csatlakozott: 2011.05.31. 18:27

Megújult az Upjers-játékportál

Hozzászólás Szerző: Gabesz » 2013.06.19. 14:26

Kedves Játékosok!

Örömmel tudatjuk, hogy a mai nap megújult az Upjers-játékportál.

Kép

A portálunkat itt találod, kukkants rá: http://hu.upjers.com

Természetesen nem csak frissebb megjelenésről van szó. A portál a már megszokott előnyt nyújtja, azaz egyetlen regisztrációval eléred az összes játékunkat, egyetlen belépés után egy-egy kattintással felnyithatod az összes játékodat. De tájékozódhattok a játékainkkal kapcsolatos hírekről, megnézhetitek a róluk szóló videóinkat vagy akár különféle csoportokat hozhattok létre, tehát ideális hely barátkozásra és mindenféle dolog megbeszélésére.

Nincs még Upjers-portálfiókod? Nyiss egyet, csak pár kattintás. A már meglévő játékosfiókjaidat importálhatod bele, hogy élvezd a portál kényelmi előnyeit.

De az is lehet, hogy már van is portálfiókod. Hiszen vannak játékaink, melyek már csak Upjers-portálfiókkal játszhatóak. Ha pl. regisztráltál valaha a My Fantastic Park, a Garbage Garage, a 11Legends játékunkba, ugyanazokkal az adatokkal az Upjers-portálfiókodba is be tudsz lépni.

Szeretettel várunk tehát a megújult Upjers-portálunkon!

Upjers csapat
Az admin is csak ember, túlnőtt rajtam a levéláradat:(. Ezért nem tudsz nekem üzenetet küldeni. Kérlek, szükség esetén kérdezz a megfelelő fórum Kérdések rovatában, fordulj a moderátorokhoz, vagy írj a Támogatásra! Megértésed köszönöm!

Lezárt

Vissza: “Bejelentések”