Focisuli

Itt találod a leggyakrabban feltett kérdések és az arra adott válaszok listáját. Kérjük, mielőtt közzétennél egy kérdést, mindig itt nézz szét először!
Lezárt
Gabesz
Hozzászólások: 3954
Csatlakozott: 2011.05.31. 18:27

Focisuli

Hozzászólás Szerző: Gabesz » 2013.05.14. 10:05

Focisuli

A focisuli a második területen található. Itt kereshetsz ifjú tehetségeket, feljavíthatod a képességeiket és meghívhatod őket a keretedbe. Minél magasabb szinten áll a focisulid, annál több tehetséget képezhetsz.

Tehetségkutatás

Küldd ki a tehetségkutatódat, hadd kutasson fiatal tehetségek után. Minél hosszabb időt adsz neki a kutatásra, annál több tehetséggel térhet vissza. A tehetségkutatás eltart néhány napig, de egy kevés gólért cserébe lerövidítheted az időtartamát. Mikor a tehetségkutató visszatér, bemutatja neked a talált tehetségeket. Minden tehetségnél látod a tehetségének mértékét, mely 110% és 150% közt állhat. Ez arra is utal, hogy milyen hatékony lesz a képzése. Egy 110-es tehetségnél a az edzések tartama és költsége 10%-kal kevesebb lesz, egy 150-es tehetségnél viszont 50% ez a kedvezmény! A talált tehetséget felveheted a focisulidba vagy hazaküldheted. Ha szeretnéd és már minden tehetséget felvettél vagy hazaküldtél, kiküldheted újra a tehetségkutatót egy körútra.

Személyzet

Itt vehetsz fel, illetve küldhetsz tovább- és szakképzésekre ifjúsági edzőket. Minél fejlettebb a focisulid, annál több edzőt tudsz felvenni.

Edző szakképzése

Az edzőidet szakképzésben részesítheted, ezáltal újabb és újabb edzésfajtákat sajátítanak el, amit használni tudnak a munkájuk során. Ehhez a "Személyzet/Alkalmazva"-fül alatt kattints a "Szakképzésre". A szakképzés pénz- és időráfordítással jár. Minden edző maximálisan 5 szakterület szakértője lehet.

Edző továbbképzése

Az edzőidet szakképzésben részesítheted, ezáltal újabb és újabb edzésfajtákat sajátítanak el, amit használni tudnak a munkájuk során. Ehhez a "Személyzet/Alkalmazva"-fül alatt kattints a "Szakképzésre". A szakképzés pénz- és időráfordítással jár. Minden edző maximálisan 5 szakterület szakértője lehet.

Edző továbbképzése

Rövidebbé teheted az edzések időtartamát, ha továbbképzésre küldöd az edződet. Ehhez a "Személyzet/Alkalmazva"-fül alatt kattints a "Továbbképzésre". A továbbképzés pénz- és időráfordítással jár. Minden edző maximálisan hat alkalommal küldhető továbbképzésre.

Tehetség

Itt nézheted át az egyes tehetségeid részleteit. Kattints rá egy tehetségre a tehetségek listájában! Minden tehetségnél láthatsz két gombot, mikor a tanulmányaik már véget értek: "Keretbe hívom!" és "Eladom!".
•"Eladom!": a játékost eladhatod az átigazolási piacon (lásd iroda/átigazolási piac)
•"Keretbe hívom!": az ifijátékosokat átveheted a keretbe, amennyiben ott van még számára hely (lásd focisuli/tehetség)
FIGYELEM: A fiatal tehetségeket csak addig edzheted itt, míg 16-17 évesek. Utána vagy fel kell venned őket a keretbe, vagy el kell adnod őket!

Edzés

Itt edzheted a fiatal reménységeket.

Fiatal tehetségek edzése

Kattints rá az egyik edzésfajtára, ezzel kijelölöd és látsz róla egy rövid leírást.
Vidd az egeret egy játékos fölé, ekkor láthatod a játékos értékeit, illetve a következő edzés költségét és időtartamát. Kattints a játékosra, ha indítani szeretnéd az edzését!
A játékosok az edzés során megsérülhetnek. Az egészségügyi gondokkal küszködő játékosokat gyógykezelni kell a klinikán, mielőtt mérkőzéseken vehetnének részt vagy újra edzhetnének.

Edzés lerövidítése

A már edző játékos hátralévő edzési idejét nullára redukálhatod, ha rákattintasz az edző játékosra és kifizeted a rövidítés díját.
Az admin is csak ember, túlnőtt rajtam a levéláradat:(. Ezért nem tudsz nekem üzenetet küldeni. Kérlek, szükség esetén kérdezz a megfelelő fórum Kérdések rovatában, fordulj a moderátorokhoz, vagy írj a Támogatásra! Megértésed köszönöm!

Lezárt

Vissza: “GYIK - Gyakran Ismételt Kérdések”