Ismert hibajelenségek és megoldásuknak összefoglalója

Problémád van a játékkal? Kérjük, itt tedd közzé. Ne feledd megadni a szükséges információkat sem, különben nem fogunk tudni segíteni!
Anonymous

Ismert hibajelenségek és megoldásuknak összefoglalója

HozzászólásSzerző: Anonymous » 2010.02.23. 23:26

1. GFX probléma
2. nem jelenik meg az ajánlat , nem töltődik be a kert
3. feladat végeztével nem kaptam meg a jutalmat!


1.
GFX problémára nem ismerünk még megoldást, addig ne használjátok.
Belépésnél szedjétek ki a pipát a négyzetből, majd profilban töröljétek ki azt a sort amiben a gfx csomag elérési útját adtátok meg. Így a régi hagyományos módon töltődik be a játék.


2.
Némely esetben nem töltődnek be az al-ablakok mint például a vásárlók ajánlatai, a piac nézet vagy csak vár-vár a kép hogy betöltődjön.
Javasolt egy böngésző frissítés, és csere ha nem oldódna meg a probléma. Ha a probléma továbbra is fennál akkor hiányozhat javascript futtatására alkalmas funkció könyvtár. (java telepítése megoldhatja)

Másik megoldás a kompatibilítási nézet engedélyezése. Bővebben itt http://support.microsoft.com/kb/968089/hu


3.
Gabesz írta:Előre bocsátom, olyan nincs, hogy pont vagy gyT nem íródik fel.

A jóváírások (pénz vagy gyT, sőt, akár érme) nem az értesítő üzenettel egyidőben történnek meg, hanem abban a pillanatban, amikor egy szerződést elfogadtak, vagy elkelt valami a piacon, feladatot teljesítettél, tehát valami történés zajlott le. Mivel az üzenetek nem folyamatosan kerülnek lehívásra, ezért az adott jóváírás rendszerint már az értesítés beérkezését megelőzően megtörténik, ezért gyakran észre se veszi az ember. Gyakorta megtörténik az is, hogy mire az értesítés megjön, addigra az ember már el is költötte azt a pénzt. Gyakori az is, hogy az ember egyszerűen nem veszi észre, hogy felírtak neki 500 pontot, hisz már eleve több százezer pontja van.
Ha pedig ajándék nem jelenik meg a polcon, akkor nem volt neki elegendő szabad hely, esetleg megjelenítési probléma adódott, amit egy jó böngésző orvosol. (Dekor elemeknek 2 szabad hely kell, ha nincs a polcodon akkor amikor felszabadítottál annyi helyet az után fogod megkapni autómatán)

Avatar
Banyanya
Hozzászólások: 4403
Csatlakozott: 2011.06.07. 19:01
Kapcsolat:

Re: Ismert hibajelenségek és megoldásuknak összefoglalója

HozzászólásSzerző: Banyanya » 2011.05.10. 05:05

Gabesz írta:Böngésző:
- Ha egy módod van rá, Google Chrome böngészőt használj a játékhoz. Esetleg Operát. Ezzel a kettővel jellemzően nem lesz gondod, de az Explorerrel, Firefoxszal a gondok szinte borítékolhatók. Mindig legyen több böngésző a számítógépeden. A több böngészőből 2 a Google Chrome és az Opera legyen.
Ha az egyik böngésző valamit nem jelenít meg, ne ess pánikba! Ilyenkor nem szabad megijedni, helyette ki kell próbálni a játékot egy másik böngészővel is. Ez a legtöbb gondot ugyanis meg szokta oldani. Jellemző példa: a Vodafone internet és a Firefox böngésző együtt sok internetes tartalmat jelenít meg hibásan, közte sajnos a mi játékaink egyes tartalmait is. Ilyen esetben a játékos megspórolhatná magának a segítségünkre való várakozást, ha egyszerűen kipróbálná a játékot egy másik böngészővel, pl. a Google Chrome-mal, és tapasztalhatná, hogy a játék csodálatos módon működik.
A böngésződ akkor fog jól működni, ha a Java-alkalmazást is frissen tartod a számítógépeden, illetve ha a számítógéped időbeállításai is helyesen be vannak állítva.


Vissza: “Hibabejelentések”