Komornyik, manók, koboldok, gnómok

Itt találod a leggyakrabban feltett kérdések és az arra adott válaszok listáját. Kérjük, mielőtt közzétennél egy kérdést, mindig itt nézz szét először!
Lezárt
Gabesz
Hozzászólások: 3954
Csatlakozott: 2011.05.31. 18:27

Komornyik, manók, koboldok, gnómok

Hozzászólás Szerző: Gabesz » 2012.06.13. 13:23

A varázslótanoncod a játék során számos manóval, kobolddal, gnómmal kapcsolatba kerül.
Hogy ez a sok apró teremtés mind ugyanaz, vagy mind más-más, nehéz eldönteni, mert amúgy is mind olyan egyformák:).

Manók, koboldok, gnómok
Mindig van egy manó, aki a segítségedre siet. Üzemelteti a tuningboltodat, a rúnaboltodat, de lakik egy manó a komódban is, nála vásárolhatsz felszereléseket, sőt, neki el is adhatod azon felszereléseket, amire már nincs szükséges, hogy legyen hely a komódban, elég csak ráhúznod a tárgyat a komódmanóra. A kertészmanó a virágágyásnál segít be, az erdészmanó pedig Varázserdőn.

Komornyik
A konyhában (a földszinten) is van egy manó, de ő komornyiknak hívja magát. Ő átveszi tőled a varázslótanoncod altatásának, fürdetésének és etetésének terhét, egy csomagban elintézi őket. Ezért a szolgáltatásért a többi manós szolgáltatáshoz képest igen szerény díjat kér.
Az admin is csak ember, túlnőtt rajtam a levéláradat:(. Ezért nem tudsz nekem üzenetet küldeni. Kérlek, szükség esetén kérdezz a megfelelő fórum Kérdések rovatában, fordulj a moderátorokhoz, vagy írj a Támogatásra! Megértésed köszönöm!

Lezárt

Vissza: “Gyakran Ismételt Kérdések”