Szerződések

Itt találod a leggyakrabban feltett kérdések és az arra adott válaszok listáját. Kérjük, mielőtt közzétennél egy kérdést, mindig itt nézz szét először!
Gabesz
Hozzászólások: 3954
Csatlakozott: 2011.05.31. 18:27

Szerződések

HozzászólásSzerző: Gabesz » 2010.06.24. 09:31

..
Mik azok a szerződések?
Szerződések útján tudsz közvetlenül más játékosoktól vásárolni vagy nekik valamit eladni.
A bazár mellett tehát így is kereskedhetsz a játékostársaiddal.

Hogyan küldhetek szerződést?
Kattints a kézfogás ikonra a főmenüben.
Itt válaszd az Új szerződés fület. Írd be a címzett játékos kertnevét majd húzd a kívánt terméket a csónakra, illetve az ott megjelenő vörös kijelölésre. Ekkor megnyílik egy kis ablak, itt adhatod meg a mennyiséget és a darabárat.

Ha a szerződésed elfogadják, úgy a termék eltűnik a polcodról, belső üzenetet is kapsz a sikeres üzletről, az érte járó pénz pedig jóváíródik a számládon (a tranzakció időpontjában, nem az üzenet olvasása után). Ha a címzetted visszautasítja a szerződést, a termékek visszakerülnek a polcodra, és ekkor is kapsz egy üzenetet a szerződésed visszautasításáról.

Honnan tudom, hogy szerződést kaptam?
Ha szerződést küldött neked valaki, akkor a kézfogás ikon mozog, tényleg úgy, mint egy igazi kézfogás.

Kérjük, mindig vegyétek figyelembe az aktuális piaci árakat; a túl magas vagy túl alacsony árakat tartalmazó ajánlatok a játék szabályai ellen valók, és a fiók zárolásához vezethetnek.

A szerverek között nincs semmilyen kapcsolat, tehát kereskedni sem lehet. Szerződést tehát csak annak küldhetsz, illetve attól fogadhatsz, aki veled azonos szerveren játszik.


<<< vissza a Tartalomjegyzékhez >>>
Az admin is csak ember, túlnőtt rajtam a levéláradat:(. Ezért nem tudsz nekem üzenetet küldeni. Kérlek, szükség esetén kérdezz a megfelelő fórum Kérdések rovatában, fordulj a moderátorokhoz, vagy írj a Támogatásra! Megértésed köszönöm!

Vissza: “GYIK - Segítség Kezdőknek”