adásvétel

Itt tedd közzé, ha arra vonatkozó ötleted van, hogy hogyan lehetne a játékot vagy annak következő verzióit jobbá tenni! Tudj róla, hogy nem tudunk az itt lévő bejegyzésekre reagálni, ill. nem tudunk minden új ötletet megvalósítani a játékban.
voyage
Hozzászólások: 486
Csatlakozott: 2011.06.11. 00:46

adásvétel

HozzászólásSzerző: voyage » 2014.10.15. 14:26

Sziasztok!

Nem tudom, írták-e már, de nekem olyan kérésem lenne, hogy lehessen privát adásvételt is csinálni. Hiába egyezek meg valakivel egy vásárlásban, lenyúlkálják a piacon a kitett ajánlatokat, ha azok egy picivel is kedvezőbbek, mint a nyilvános ajánlatok. Nem véletlenül egyezkednek a játékosok, sokszor egy tárgyat egy másikért alapon, és nyilván senki sem örül neki, ha "lopkodják" a kitett motyókat, pedig nyilván tudhatják a népek, hogy az adott ajánlat valószínűleg nem nekik szól. Ez igen bosszantó. Most például egymás után három ajánlatomat nyúlták le előlem, amit egyezkedés alapján tett ki nekem másik játékos, pedig kb másodpercentként frissítettem a piacot, eventes részletek voltak, és pont azok hiányoztak, hogy összerakhassam az adott tárgyat, és mivel elég régiek, nem valószínű, hogy össze tudok szedni még ugyanennyit belőle. Remélem, sokat nyerészkedik rajta az illető játékos, aki elvitte előlem a részleteket, igazán gratulálok a játékához... Egy ilyen helyzetben vagy egy helyben járok, és nem haladok sehova, mert az ilyen tárgyak nélkül elég zsákutca a játék, és akkor inkább delete az egész játék úgy, ahogy van, vagy én is elkezdek "lopkodni", amit azért nem szeretnék. Ennek így mi értelme?
Ez sokat ront a játékélményen, nagyon-nagyon sokat, fiók törlés közeli állapot állt elő nálam, és ez érinti a többi játékot is, amivel játszom, most még, meg a vásárolt játékpénzeket, stb, mert én ilyen vagyok, vagy maradok, vagy törlök mindent. És nem igazán értem, mivel a többi játékban simán lehet privátban adni-venni, itt miért nem? És sajnos nem vagyok egyedül ezzel a problémával. Nagyon remélem, hogy bevezetik a magán adásvételi lehetőséget. Ugyanazok a korlátok maradhatnának, díj, minimál ár, ilyenek.
Köszönöm.
üdv
voyage

nolina1965
Hozzászólások: 1
Csatlakozott: 2015.03.19. 15:22

Re: adásvétel

HozzászólásSzerző: nolina1965 » 2015.03.19. 16:02

Igazából egyik témához sem tartozik, valamennyire mégis ide:
A "Tűzszellem medálja" és a "Királynői pixis"-nek is van egy "Felső töredék" c. darabja, ami a piacon nem elkülöníthető. Előbbire szerettem volna szert tenni és az utóbbira "sikerült". Nem örültem, mert arra egyenlőre nem vágyom.
Jó lenne egyediesíteni a nevüket. Köszi!

Avatar
Hanga
Hozzászólások: 8010
Csatlakozott: 2011.06.11. 08:28

Re: adásvétel

HozzászólásSzerző: Hanga » 2015.03.19. 16:29

Szia

Vásárlásnál érdemes a képet és a leírást is megnézni.

Kép

Kép
_____ szövetkezet aktív tagot keres! További infó: ITT


Vissza: “Javaslatok és Ötletek”