3. Polc

Mi történik a játékban? Ez a szekció a helye minden, a játékra vonatkozó közlésnek.
Emyse
Hozzászólások: 23
Csatlakozott: 2010.12.27. 22:28

3. Polc

Hozzászólás Szerző: Emyse » 2014.08.18. 11:53

Az lenne a kérdésem hogy mi van akkor ha teljesen tele van a 2. polcom de nincs prémiumom és kellene a 3. polc? Nem meg valósítható? Amúgy 3. polcot csak prémium mellett tudom használni, vagy csak arra kell hogy meg tudjam venni és utána prémium nélkül is hozzáférhető marad?

Avatar
Hanga
Hozzászólások: 8010
Csatlakozott: 2011.06.11. 08:28

Re: 3. Polc

Hozzászólás Szerző: Hanga » 2014.08.19. 00:00

Emyse írta:Az lenne a kérdésem hogy mi van akkor ha teljesen tele van a 2. polcom de nincs prémiumom és kellene a 3. polc? Nem meg valósítható? Amúgy 3. polcot csak prémium mellett tudom használni, vagy csak arra kell hogy meg tudjam venni és utána prémium nélkül is hozzáférhető marad?
Szia

Úgy tudsz felszabadítani helyet a polcodon, ha szerződésben elküldesz magadnak pár olyan termékfélét, dekorációt amire egyenlőre nincs szükséged. Ha ismét lesz helyed és kellene a szerződésben elküldött termék, akkor annyi a teendőd, hogy visszavonod a magadnak tett ajánlatot. :)

A prémiumpolc csak prémium alatt használható. Ha lejár a prémiumtagságod, a polc inaktívvá válik. Akkor tudod újra használni mikor ismét prémiumtagsággal rendelkezel.
_____ szövetkezet aktív tagot keres! További infó: ITT

Theszeusz
Hozzászólások: 1
Csatlakozott: 2014.09.15. 06:43

Re: 3. Polc

Hozzászólás Szerző: Theszeusz » 2014.09.15. 07:02

Üdv!

Ugyanez a problémám... Nem is tudom, hány éve (talán 4 vagy 5?) játszom már ezzel a játékkal, és igaz hogy nagyon lassan, de haladtam előre. Nem érdekelt az idő, a játék volt a lényeg. Most azonban teljesen elakadtam. Eddig is hiányzott már a 3. polc, de lemondtam erről-arról a termékről, és valahogyan kihúztam idáig. De már nincs miről lemondanom, és a vásárlóimat nem tudom kiszolgálni, mert több termék is hiányzik, és hiába tudnám megvenni, ha nincs hová tenni. Úgy érzem, hogy a játék megálmodói beszorítottak egy keretbe, és innen csak úgy lehet kijutni, ha ténylegesen pénzt csengetek ki a prémiumra (X időnként, mert ugye ez sem végleges megoldás), vagy bohóckodom a szerződéssel, esetleg teszek a vásárlókra, és piacozok azzal amim van, így nagyban megnövelve a még lassabb haladás esélyét.
Öreg játékos vagyok én már ezekhez. Akarom azt a harmadik polcot úgy, ahogy az első kettőt is meg lehetett kapni! Tényleg akkora veszteség lenne a tulajdonosoknak?

Ha más nincs, akkor én itt kénytelen vagyok befejezni a játékot. :-(

Thészeusz

potaerika
Hozzászólások: 4
Csatlakozott: 2015.03.19. 20:00

Re: 3. Polc

Hozzászólás Szerző: potaerika » 2016.01.02. 17:35

A 3. polccal és a 3. tanyával ugyanaz a helyzet. Már mindkettő csak prémiummal érhető el. Innen kezdve nincs különösebb ösztönzés a feladatok végrehajtására, mert nem lehet feljebb lépni azokkal sem. Egyszer, évekkel ezelőtt már abbahagytam a játékot, mert pénz nélkül bizonyos szint után már semmi kihívás nincs benne, unalmassá válik.

Válasz küldése

Vissza: “Általános”