kellett is meg nem is!!! - LEZÁRVA

Mi történik a játékban? Ez a szekció a helye minden, a játékra vonatkozó közlésnek.
Lezárt
zsuzsu8425
Hozzászólások: 46
Csatlakozott: 2014.01.12. 14:28

kellett is meg nem is!!! - LEZÁRVA

Hozzászólás Szerző: zsuzsu8425 » 2014.04.27. 12:38

sziasztok,előre bocsájtom,hogy nekem is van egy szövetkezetem tényleg hozott egy kis szint a játékba DE most még IGAZSÁGTALANABBÁ is tette mint eddig volt.Gondoljatok bele,mi kell a versenyhez?-rengeteg árú és a sok árúhoz még több terület,és a területet pedig aranyért tudod megvenni iconcry ,és itt jönnek a képbe azok akik eddig is azért akarták abbahagyni a játékot mert nem volt pénzük aranyra,igy fel sem vehetik a versenyt azokkal akik néhány nap alatt több ezer terméket tudnak beadni,éppen ezért a szövetkezetekbe sem veszik be őket mert úgy a helyes ha a tagok egyformán teljesitenek. Szerintetek igazságos? vagy azért lett az egész kitalálva,hogy aki eddig nem vett aranyat azt is rávegyék a vásárlásra? nem tudom,de én csak ÉRTÜK akartam kiállni!!!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Gabesz 2014.05.24. 09:56-kor.
Ok: Áthelyezve

moncsibabu
Hozzászólások: 8
Csatlakozott: 2014.02.19. 14:48

Re: kellett is meg nem is!!!

Hozzászólás Szerző: moncsibabu » 2014.05.24. 08:42

Sziasztok! Nem tudom hova írhatnám a következőt, így elnézést ha rossz helyet választottam.
Nem tudom ki az aki figyeli a szövetkezet működését, azon belül is a versenyt, nekem lenne egy észrevételem, néhány napja megy a mostani, és van olyan szövetkezet amelyik már közel 4000 terményt adott be. Szerintem ez lehetetlen, a növény érése ideje 7 és fél óra, ami azt jelenti max 3 aratás egy nap. Ne mondja nekem senki, hogy éjszaka azért kel fel, hogy arasson és vessen. Sok programozó ismerősöm van, azok mondták, hogy ezt is meg lehet hackelni, biztos az a szövetkezet is így csinálja, mindig az ő nevük van a győztes helyén ami elég furcsa.... Teljesen elveszik az ember kedvét a játéktól. egy másik farmos játékot azért hagytam abba, mert ott nagyon eldurvultak a dolgok, látom ennek a játéknak is az lesz a vége. Ez a szövetkezet dolog nagyon nem kellett, addig szerethető volt a játék, és az ember haladt ahogy tudott, de most, esély sincs azokkal szemben akik csalnak. Nem kell azt mondani, hogy a játék tiszta, mert azt nem hiszem el. Elnézést ha valakit megsért de ezt muszáj volt leírni, mert nagyon sokan naívan azt hiszik ez a játék rendben van.

Gabesz
Hozzászólások: 3954
Csatlakozott: 2011.05.31. 18:27

Re: kellett is meg nem is!!!

Hozzászólás Szerző: Gabesz » 2014.05.24. 09:56

Moncsibabu: teljesen feleslegesen ijeszted meg a játékostársaidat, kérlek, ne csinálj ilyet a fórumon.
Ha játszol, akkor fogadd el, hogy itt sok ember játszik együtt, a másik játékost rágalmazni nem szabad. Egy csomó ember más és más módon játszik. Van, aki például úgy van vele, hogy na, mi most gyűjtünk mondjuk X árut, hogy ha éppen ez a verseny jön, eleve bepakolhassunk egy csomót, majd utána még termeljünk, és akkor így a többi szövetkezet hátha csak pislogni tud mögöttünk.
Érdemes nem rögtön a legrosszabb forgatókönyvből kiindulni, hogy ez is csal, meg az is, az üzemeltető meg persze hagyja, sőt, még biztos segít is egyeseknek, meg amúgy is, a játékot rendszeresen jól "meghekkelik", ugyan már... hanem helyette legalább egy pici esélyt adni a jóhiszeműségnek.
Nem mondom, a játékosok között mindig van, aki megpróbálkozik ezzel-azzal (ezt is el kell fogadni, ha közösségben játszol, mert így működnek az emberi közösségek és kész), pl. nyit 20 fiókot, de ebben a játékban ez se igen jellemző, mert hosszútávon nem sok értelme van még akkor se, ha egy ideig esetleg nem szúrja ki az admin (de azért előbb-utóbb úgyis kiszúrja és akkor viszlát fiók).

zsuzsu8425: minden szövetkezetnek egyforma lehetősége van akár ingyen akár prémiumtartalmakkal játszó tagok toborzására. Teljesen felesleges idekeverni, hogy ki játszik prémiumosan, ki nem, és megijeszteni a játékostársaidat, hogy itt hatalmas igazságtalanság történik. Nem történik. És nem kell kiállni önkéntes jogvédőként a prémium nélkül játszó játékosokért, elvégre nem bántja őket senki, most is játékosok ezrei játszanak jó kedvűen, ne vegyük el a kedvüket feleslegesen. Ha nem tetszik a funkció, nem kötelező szövetkezetezni, ez csak egy opcionális tartalom, hiszen a játék mindig fejlődik, változik, alakul, jönnek új funkciók, akár el is tűnhetnek funkciók, változhatnak funkciók, mindenki maga el tudja dönteni, hogy egy funkciót igénybe akar-e venni vagy nem.

Engedelmetekkel lezárom ezt a témát, nagyon nem szeretem a fórumon az ilyen "morogjunk egy kicsi a morgás kedvéért"-jellegű témákat, aki morogni szeretne, máshol tegye, a fórumnak nem nem funkciója a különféle rosszindulatú spekulációk más játékosok képébe tolása, ha kérik, ha nem kérik. Köszönöm szépen!
Az admin is csak ember, túlnőtt rajtam a levéláradat:(. Ezért nem tudsz nekem üzenetet küldeni. Kérlek, szükség esetén kérdezz a megfelelő fórum Kérdések rovatában, fordulj a moderátorokhoz, vagy írj a Támogatásra! Megértésed köszönöm!

Lezárt

Vissza: “Általános”