Profil és egyesület

Itt találod a leggyakrabban feltett kérdések és az arra adott válaszok listáját. Kérjük, mielőtt közzétennél egy kérdést, mindig itt nézz szét először!
Lezárt
Gabesz
Hozzászólások: 3954
Csatlakozott: 2011.05.31. 18:27

Profil és egyesület

Hozzászólás Szerző: Gabesz » 2013.05.14. 10:14

Profil és egyesület

Profil

A "Profil"-fülben találod a játékosazonosító számodat, azaz az ID-det. Ezt akkor fontos idézni, ha a támogatócsapattal kommunikálnál. Itt törölheted a fiókodat is, de ezt alaposan gondold meg, mert ez a regisztrációd/eddigi eredményeid elvesztésével jár.

Egyesület

Itt módosíthatod a csapatod nevét, illetve a csapat címerét. FIGYELEM: kérjük, hogy (bármennyire is szereted a kedvenc csapatodat) ne használj valóban létező csapatneveket, márkaneveket, vagy más közösségbe nem illő, kifogásolható neveket, mert EZ KÜLÖN FIGYELMEZTETÉS NÉLKÜLI FIÓKTÖRLÉSHEZ VEZETHET!

Mezek

Itt meghatározhatod, hogy milyen mintájú és színű legyen az a mez, amiben a csapatod otthon és idegenben játszik.

Sikerek

Itt találod a 11 Legends játékban elérhető sikereket. Minden sikernél látod, hogy mit kell hozzá teljesíteni. Azt pedig, hogy mit kapsz a siker teljesítésekor jutalom gyanánt, akkor láthatod, ha ráviszed az egeret az adott sikerre.

Kupák

Itt láthatod a ligákban és szövetségi tornákon szerzett kupáidat.
Az admin is csak ember, túlnőtt rajtam a levéláradat:(. Ezért nem tudsz nekem üzenetet küldeni. Kérlek, szükség esetén kérdezz a megfelelő fórum Kérdések rovatában, fordulj a moderátorokhoz, vagy írj a Támogatásra! Megértésed köszönöm!

Lezárt

Vissza: “GYIK - Gyakran Ismételt Kérdések”