Többszereplős harc, PvP és PvE

Itt találod a leggyakrabban feltett kérdések és az arra adott válaszok listáját. Kérjük, mielőtt közzétennél egy kérdést, mindig itt nézz szét először!
Lezárt
Gabesz
Hozzászólások: 3954
Csatlakozott: 2011.05.31. 18:27

Többszereplős harc, PvP és PvE

Hozzászólás Szerző: Gabesz » 2012.06.13. 11:45

A napi feladataid harci feladatain túl további napi 20 többszereplős harcba bonyolódhatsz. A korcsma hátsó falán van egy balhétábla, kattints erre, majd csatlakozz egy csapathoz. Ha még nem kezdődött el a harc, a csapatot könnyen el is hagyhatod, ha bezárod az ablakot vagy elhagyod a korcsmát (pl. oldalfrissítéssel). Mivel magát a küzdelmet a csapat vezetője, azaz alapítója határozza meg, érdemes vele kapcsolatba lépni és egyeztetni. Van olyan is, hogy a harc időpontját beleírják a csapatnévbe.

Ha te szeretnél többszereplős harcot indítani, először ki kell választanod, hogy szörnyek (PvE) vagy játékosok (PvP) ellen szeretnél küzdeni, majd meg kell adni egy csapatnevet. Ha azt szeretnéd, hogy csak pár barátod harcolhasson veled, akkor megadhatsz egy csapatjelszót is. Ha nem teszel így, akkor a csapatodhoz bárki csatlakozhat, és senkit nem zárhatsz ki a csapatból. Ha még egyedül vagy a csapatban és kilépsz belőle, azzal a csapat feloszlik. Ha más is volt a csapatban, akkor valaki más kapja meg a csapatvezető posztot.
Mielőtt elkezdenéd a harcot, győződj meg róla, hogy a csapattársaid készen állnak. Ha a csatának vége, a csapat automatikusan feloszlik. Minden harchoz új csapatot kell alkotni. Ha egy csapat készen áll, nyilvánítsd késznek az erre szolgáló gombbal. a következő felületen tudsz más csapatokat kihívni vagy azok kihívásait elfogadni.
A többszereplős harcok jutalma arany illetve hírnév. Mindkettő mennyiségét növelheted tuningboltos cuccokkal.

PvE, PvP (A többszereplős harcok fajtái)

A PvE (Player versus Environment) az a harcfajta, amikor egytől öt játékos csapatot alkotva a rendszer által generált szörnyekkel csatázik.
A szörny ereje a csapat leggyengébb és legerősebb játékosának ereje (szintje) közé esik, ezért ha valaki nagyon kezdő, akkor veszélyes lehet ilyen harcba bonyolódnia. Illetve érdemes először lebeszélni a stratégiát a csapatba szánt játékosokkal.
A szörny véletlenszerűen választja ki, hogy kire sújt le. Megeshet az is, hogy a leggyengébb játékos kap egymás után több támadást. Ezért érdemes gyógyvarázzsal is rendelkezni a szörnyekkel csatázó játékosoknak.
Ha győzelmet arat a csapat, akkor az összes csapat tag kisebb-nagyobb arany- ill. hírnévjutalomban részesül a szörny erősségétől függően.

A PvP (Player versus Player) harctípus abban tér el a fentiektől, hogy itt a játékosok nem generált szörnyek, hanem más játékosok ellen küzdenek.

Figyelem: A korcsmába akkor léphetsz be, ha már elérted a 2. szintet és teljesítetted a 2. történeti feladatot az egérnél.
Az admin is csak ember, túlnőtt rajtam a levéláradat:(. Ezért nem tudsz nekem üzenetet küldeni. Kérlek, szükség esetén kérdezz a megfelelő fórum Kérdések rovatában, fordulj a moderátorokhoz, vagy írj a Támogatásra! Megértésed köszönöm!

Lezárt

Vissza: “Gyakran Ismételt Kérdések”