Rúnák

Itt találod a leggyakrabban feltett kérdések és az arra adott válaszok listáját. Kérjük, mielőtt közzétennél egy kérdést, mindig itt nézz szét először!
Lezárt
Gabesz
Hozzászólások: 3954
Csatlakozott: 2011.05.31. 18:27

Rúnák

Hozzászólás Szerző: Gabesz » 2012.06.12. 14:52

A rúnák az egész játék lényegét képezik. Rúnarajzolással fejtesz ki varázslatot. Adott a rúna alakja és ezt kell az egérrel lemásolnod úgy, hogy minél jobban rajta maradjál a rúna körvonalán. Minél pontosabban vezeted a kezedet, annál nagyobb lesz a rajzolásod pontossága, ez pedig befolyásolja a varázslatod hatékonyságát. A rajzolást általában 20-30 másodperc alatt kell teljesíteni. Ha ez idő alatt nem rajzolod végig a rúnát, a pontosságod végül arányosan kisebb lesz.

A következő fajta rúnák vannak:

Támadóvarázslat : Ha rákattintasz egy harc során az ellenfeledre, akkor a legerősebb ill. a legutóbb használt rúna lesz a alapértelmezettként kiválasztva. Vagy kiválaszthatod a villogó gyengítőrúnát (allergiarúnát), ami az adott körben még több sebzést ejthet az ellenfeledet.

Gyógyvarázslat: Ha rákattintasz magadra vagy egy játékostársra egy harc (PvE, PvP) során, kiválaszthatsz egy gyógyvarázslatot is, ami életerőpontokat ad az adott játékosnak. Ilyenkor nincs animáció.

A rúnaboltban (a tornyod felső emeletén) vásárolhatsz rúnákat a szintállásodtól függően. A rúnakönyvben gyakorolhatod be a rúnavetés rajzmozdulatait, hogy minél pontosabb legyél. Ez a két funkció mindig rendelkezésedre áll, akkor is, ha pl. éppen alszik a varázslótanoncod.
Támadó és gyógyító varázsrúnákat használsz akkor is, amikor a virágaidat ápolod a virágágyásodban.
Az admin is csak ember, túlnőtt rajtam a levéláradat:(. Ezért nem tudsz nekem üzenetet küldeni. Kérlek, szükség esetén kérdezz a megfelelő fórum Kérdések rovatában, fordulj a moderátorokhoz, vagy írj a Támogatásra! Megértésed köszönöm!

Lezárt

Vissza: “Gyakran Ismételt Kérdések”