Lovagok száma! - LEZÁRVA

Lezárt
Gabesz
Hozzászólások: 3954
Csatlakozott: 2011.05.31. 18:27

Re: Lovagok száma!

Hozzászólás Szerző: Gabesz » 2011.11.02. 20:29

yokuto, egy pár napos szervervisszaállításról van szó, tehát az utóbbi napokat újra kellene játszani. A fejlődésed sebességét nem befolyásolhatjuk, se eredetileg nem befolyásoltuk, se most nem tudjuk. Ha vásároltál koronákat, akkor elvileg azok megmaradtak. Ha esetleg mégis elvesztek volna a koronáid, kérjük, szólj a Támogatáson. Köszönöm!
Kiegészítés: az egyik hozzászólásodat véletlen nem vettem észre, csak most így utólag. Tehát, nagyon sajnálom, ha az elmúlt hét éjszakai fejlesztéseidet most meg kell esetleg ismételni. Annyival tudlak vígasztalni, hogy a te érdekedben történt a dolog, így nem találhatod magad szemben egy több milliós szellemsereggel.
Gondolkoztunk egy kis koronás kedveskedésen, de az a baj tudod, hogy koronákat sajnos nem lehet számos meglehetősen prózai okból kifolyólag osztogatni. Rendkívül ritkán van ilyenre mód, ezért most nem tudtuk ezt megtenni. Bízok benne, hogy megértéssel fogadod ezt. És elnézést még egyszer a kellemetlenségért!
Az admin is csak ember, túlnőtt rajtam a levéláradat:(. Ezért nem tudsz nekem üzenetet küldeni. Kérlek, szükség esetén kérdezz a megfelelő fórum Kérdések rovatában, fordulj a moderátorokhoz, vagy írj a Támogatásra! Megértésed köszönöm!

Gabesz
Hozzászólások: 3954
Csatlakozott: 2011.05.31. 18:27

Re: Lovagok száma!

Hozzászólás Szerző: Gabesz » 2011.11.02. 20:30

Hanga írta:Kérlek hagyjátok abba. :(
Így van, én is úgy gondolom, hogy abba kell hagyni, ugyanis nem mindenki szeret veszekedni, vannak emberek, pl. én magam is ilyen vagyok, akik gyűlölik a veszekedést, és elveszi a kedvüket, ha azt látják, hogy mások nem egyeznek egymással.
A téma kellően ki lett vesézve. Én úgy érzem, minden lényeges dolgot elmondtam, és remélem, hogy ha nem is mindenkivel, de legalább pár játékossal el tudtam hitetni, hogy nem én vagyok a főmumus és a szervervisszaállítást nem véletlen léptük meg, hanem a játék és a játékosok korrekt játéka érdekében úgy, hogy fair is legyen, a játékmenetet se befolyásolja, és ne kelljen egyébként ügyes és jószándékú játékosokat lezárni. Aki úgy érzi, hogy méltánytalan, hogy játékban hagytuk, és szeretne ezen változtatni, a Támogatáson jelezheti ezt.

Kérlek, titeket, ha szeretnétek még erről beszélgetni, az Általános rovatba nyissatok egy témát és ott folytassátok a beszélgetést. Mivel az a rovat való a játék történéseinek megbeszélésére. Lehet írni pozítivat is, negatívat is, de azt előre mondom, a fórum funkciójához méltatlan, személyeskedő, becsmérlő, kipellengérező, vélt dolgokat valósnak bemutató és így más játékos félrevezetésére alkalmas hozzászólásokat törölni fogjuk bannolás mellett. Ezen téma alatt aki ki szerette volna magát dühöngeni, megtehette, a továbbiakban kéretik ettől tartózkodni.

Ha bárki szellemseregeket találna a játékban, kérjük jelezni a Támogatáson.
Az admin is csak ember, túlnőtt rajtam a levéláradat:(. Ezért nem tudsz nekem üzenetet küldeni. Kérlek, szükség esetén kérdezz a megfelelő fórum Kérdések rovatában, fordulj a moderátorokhoz, vagy írj a Támogatásra! Megértésed köszönöm!

Lezárt

Vissza: “Hibabejelentések V1”