Lovagok száma! - LEZÁRVA

noname
Hozzászólások: 12
Csatlakozott: 2011.11.01. 18:06

Lovagok száma! - LEZÁRVA

HozzászólásSzerző: noname » 2011.11.01. 18:20

Tisztelt Torpia csapat! :)

Pár napja felbukkantak olyan híresztelések,miszerint többeknél megnőtt a lovagok száma.
A támogatás fele,ezt többen jelezték is.
Ők azt válaszolták,hogy mindenki annyit használjon amennyi valójában létezhet.

Chilie játékos a RING testvériség tagja nyíltan lecsalózta több játékos társamat!
Akkor kérdem én hogy lehetséges,hogy a fővárosában 8 millió azaz nyolcmillió!!!!!!!!! :o :o :o :o
Lovagja védi szorgosan a tekercseket!
Tán ő is a csalók közé tartozik?????
És még ő kiállt kigyót-békát másokra!!!

Ezt csak azért írtam ide,hogy nyoma legyen valahol. És más is láthassa ki is valójában ,aki nem tiszta eszközökkel
játszik! Csak sajnálom,hogy sokan pénzt pazaroltunk erre a játékra! És így becsületes játékkal esélyünk sincs a győzelemre!

További Szép Estét!!

Szépia
Hozzászólások: 1
Csatlakozott: 2011.11.01. 22:41

Re: Lovagok száma!

HozzászólásSzerző: Szépia » 2011.11.01. 22:52

Kedves Játékosok és Torpia Admin!

Örömmel jelentem, hogy Chilie1 lovagszáma véletlenül 10 millóra növekedett. Ilyen szerencséje nem mindenkinek van, hiába fizettünk be elég sok pénzt koronára, és hiába várjuk el ezért a tiszta játékot, illetve a támogatás hatékonyságát.
Sokan jelentették már, de vagy nem érkezett válasz, vagy csak valami terelés-féle semmitmondó megoldás jött.

A játék tele van bugokkal, és ezek lehetőséget adnak arra, hogy szaporítsák egyesek a lovagokat, vagy más katonát.
Ez egy súlyos programozási hiba lehet, ami jogosulatlan előnyhöz juttatja a csalókat. És nem történik semmi a támogatás részéről.
Lehet hogy a főcsaló nyeri a játékot, és ünnepelni fogják milyen ügyes volt??

Én biztos vagyok benne, hogy soha többet nem fogok Upjers játékkal játszani, fizetni meg pláne. A barátaimnak sem fogom ajánlani.

Tisztelettel:
egy volt prémium játékos

Chilie
Hozzászólások: 29
Csatlakozott: 2010.06.01. 19:31

Re: Lovagok száma!

HozzászólásSzerző: Chilie » 2011.11.01. 23:46

Sziasztok!

Chilie1 vagyok az S1-ről a RING nagymestere!

A mai napon több játékos részéről olyan méretű támadás ért, ami minden reális elképzelhető határt átlépett. Az említett "jelenség" azután jelent meg, hogy egy játékos épp a sokmilliomodik lovagját kente fel a védelemre... A hibát azonnal jeleztük a támogatás felé, biztos vagyok benne, hogy a szakértő csapat az eddig megszokott módon, korrekten és igazságosan fogja kezelni a helyzetet.

A rosszindulatú hozzászólásokat tevő játékos az S1 szerveren ismeretlen, kérek minden olvasót, hogy ennek megfelelően értékelje a topikot.

Chilie1

Avatar
csipkebogyo
Hozzászólások: 6444
Csatlakozott: 2010.07.01. 07:48
Tartózkodási hely: Magyarország

Re: Lovagok száma!

HozzászólásSzerző: csipkebogyo » 2011.11.02. 00:35

Kedves Játékostársak!

Badangel vagyok, az Invisible Forces Nagymestere, csipkebogyóként pedig az Upjers játékainak volt moderátora.

Ezúton közlöm nyilvánosan mindenkivel, hogy mik történtek a játékban:

A RING testvériség megtámadta a SEMPER FIDELIS Nagymesterét, érdekes módon csakis azokat a városait, ahol fraternátusok voltak, a többit majd csak utána.
Szintén a RING testvériség NM-e megtámadott egy néptelen falut, amit én és egy játékostársam a csapataink elrejtésére használtunk, és ami egészen addig nem volt támadva, míg játékostársam oda nem ért. De még kémlelve sem. Ahogy ő megérkezett, a tisztelt NM lecsapott, és még véletlen sem bízott semmit a véletlenre, mert 765.000 lovaggal érkezett. De azért a tarsolyában volt még párezer ostromgép is, amivel egy másik játékost támadott, és nem faltörő ;)

Kicsit sok a véletlenekből, és mintha a csapatok száma sem stimmelne a szálláshelyek számával.

Nos, a RING NM-ének taktikáját követve elkezdtem én is szaporítani a lovagjaimat. Tisztában vagyok vele, hogy ez nem szép dolog, és zárolni fognak érte, de minden tekintetben tökéletesen mindegy. Természetesen hamar híre ment, hogy más is gyárt bónuszlovagokat, és ekkor hirtelen az Upjersnek is értesülni kellett róla. Persze, az jelentette be, aki elkezdte ezt az egész lovagszaporítást. Szóval én is "legyártottam" pár lovagot, majd támadtunk. De először nem a klónozott lovagokkal. Ám jött a füles, hogy a RING NM-e a lovagjai váratlan és megmagyarázhatatlan megszaporodásának bejelentése óta csaknem 9 millió lovagra tett szert. Ejnyebejnye... jelenleg a klónok háborúja folyik a szerveren, az én klónozott lovagjaim ütik a RING klónjait, de valahogy nem akarnak fogyni, sőt...!

Szóval amilyen az adjonisten...

Azt hiszem, erre csak egy megoldás létezik: győztes nélkül újraindítani a szervert. Ez eléggé radikális megoldás, de sajna a csalás nélkül játszók szempontjából még mindig ez a legjobb.
Ha valakinek csalódást okoztam, attól elnézést kérek, és minden véleményt elfogadok itt a fórumon privát üzenetben. Engem is zárolni fognak csalásért, de nem tehettem mást.

Minden jót mindenkinek, azt nem mondom, hogy jó játékot, mert ez már nemhogy JÓ, de még játék sem. Majd valahol találkozunk.

Üdv: Badangel / csipkebogyó
MLF - interactiv - a Szerény kis TSZ elöljárója
Tagfelvétel VAN, ha jelentkeznél, írj nekem itt, vagy a My Little Farmies játékban!
Jó játékot mindenkinek!

Chilie
Hozzászólások: 29
Csatlakozott: 2010.06.01. 19:31

Re: Lovagok száma!

HozzászólásSzerző: Chilie » 2011.11.02. 01:09

Sziasztok ismét!

Bár nem terveztem további hozzászólást, kénytelen vagyok magyarázatot adni pár dologra.

A harci jelentések az SF nagymesterének (Bagirának) megtámadásáról változatlan formában rendelkezésre állnak. Ezúton felhatalmazom az upjers-t (már ha szükségük van erre) az értesítések tartalmának nyilvánosságra hozására. Bagira nagymesternek mindössze 6 (!) városában volt fraternátus. A lerombolt utolsó (!) - valamikor hajnalban - városa tartalmazta az utolsó fraternátusát. (15-ös város) Tehát mind az az állítás, hogy azokat először, mind az, hogy csak azokat, hamis. A rendszer tartalmazza mind a támadási, mint a harci értesítőket...

Kriszta777 seregének vadászata hetek óta tartott. Szintén bizonyítékként szolgáljon a szerver, mind a kémtámadásról, mind a teljes seregem becsapódásáról. Ezen dátumokat és időpontokat szintén nyilvánosságra hozhatja az upjers csapat. Tehát azt a támadást, ami Kriszta777 seregének megsemmisülését eredményezte, kémtámadás előzte meg. (mint ahogy minden más támadásomat is. Azonnal leválasztott kém volt, ami a fő sereg becsapódása előtt kb, másfél órával adott eredményt, folytassam a támadást, vagy sem... No comment.)

A RING nagymestereként hírt kaptam róla, hogy hiba van a rendszerben. A hiba valósnak bizonyult, azonnal jeleztem a támogatásnak, minden harci tevékenységet felfüggesztettünk. A továbbiak kommentálása és a probléma megoldása nem az én feladatom...

Chilie1
RING nagymester

Chilie
Hozzászólások: 29
Csatlakozott: 2010.06.01. 19:31

Re: Lovagok száma!

HozzászólásSzerző: Chilie » 2011.11.02. 02:45

Egy apró magyarázatot kifelejtettem:

21 városom volt. 20 egyforma (3 vadászlak, 1 raktár, 21 laktanya.) és egy fő. (1 istálló,1 templom, 1 raktár, 1 fraternátus, 3 vadászlak, 18 laktanya.) Ez 21 (laktanya)*3500 hely, 73.500 hely/laktanyaváros, azaz 1.470.000 + fővárosi 18*3500=63.000, mindösszesen 1.533.300 hely, 766.500 lovag. kb ezer kőhajítót reszeltem (3 napig) Aerius játékos városain, hogy csak lovagom lehessen. Az utolsó Aerius támadásban (Hadszíntér Aerius city ( -149, 36 ) Csata ideje 2011-10-27 12:39:13) elveszítettem 7 faltörőt, 31 katapultot és 83 kőhajítót... Ezzel nem maradt nálam már csak lovag fegyvernem. Szintén no comment, az Upjers látja ezeket a jelentéseket, igazságtartalmukat igazolhatja...

Az említett- kifogásolt - támadást (2011-10-28 04:11:06 (03:10:00) 765.999 lovag követte el. 1 leválasztott kémmel (2011-10-28 02:11:47 (01:10:00))

Csak hogy lássuk, a számok, időpontok tökéletesen stimmelnek... Nem értem a problémát...

Chilie1

dbori
Hozzászólások: 637
Csatlakozott: 2010.12.10. 16:24

Re: Lovagok száma!

HozzászólásSzerző: dbori » 2011.11.02. 07:38

Ennek a csatának győztese már nem lehet, vesztese viszont egyértelműen az Upjers. Ezrek kedvét vették el a játéktól ezek a "játékosok", csak meg kell nézni a szervereken a statisztikákat. A 2. szerveren alig vannak játékosok, mert ott is az innen átvitt mentalitás a divat, hiszen nagyrészt azok játszanak, akik itt. Gyanítom, hogy a 3. világra ezek után csak néhány balek fog jelentkezni. Kár érte, lehetett volna jó is ez a játék...

Avatar
csipkebogyo
Hozzászólások: 6444
Csatlakozott: 2010.07.01. 07:48
Tartózkodási hely: Magyarország

Re: Lovagok száma!

HozzászólásSzerző: csipkebogyo » 2011.11.02. 08:16

A NM egyik válasza sem magyarázza meg az alapkérdést: hogyan és mikor lett a RING NM-ének 10 millió lovagja. És miért szórja a szemét az, ha valaki támadásra használja a lovagokat azután, hogy ő beállt ezekkel a lovagokkal védekezni a tekercseihez. Így könnyű győzni: sok pénzzel és még több csalással.
Ugyanis tudni kell, hogy a lovagszám egy alkalommal csak a duplájára növelhető, tehát ha a tisztelt NM-nek 766.000 lovagja volt, akkor maximálisan csak 1.532.000 lovagja lehetett volna "valahonnan", mint ahogy azt a támogatásnak jelezte.
Itt az a helyzet, hogy MINDENKÉPPEN a RING NM-e akart győzni, és erre be is biztosította magát. A lovagok számának szaporíthatósága meg csak addig nem érdekelte, amíg rá nem jött, hogy mások is átvették tőle a módszert. Akkor szaladt gyorsan a támogatáshoz panaszkodni, de közben azért a legnagyobb lelki nyugalommal tovább klónozta a lovagokat.

Remélem, azóta már engem személyesen is feljelentett, egyrészt a lovagklónozás miatt, másrészt az Invisible Forces testvériség profilja miatt. De kitartás, már nem sokáig kell elviselni ;) :)

Bori, egyetértek!

Bye
MLF - interactiv - a Szerény kis TSZ elöljárója
Tagfelvétel VAN, ha jelentkeznél, írj nekem itt, vagy a My Little Farmies játékban!
Jó játékot mindenkinek!

Kriszta777
Hozzászólások: 9
Csatlakozott: 2011.05.14. 18:37

Re: Lovagok száma!

HozzászólásSzerző: Kriszta777 » 2011.11.02. 08:36

Sziasztok!

Érdekes volt ez a seregkereső hadjárat.

Soha egyetlen kém sem jelent meg egyetlen városomban sem, de még csak a környékén sem.
Sok barátom, ismerősöm van a szerveren, de náluk sem keresett soha Chillie.

Véletlenül egy minden városomtól félreeső helyen ahova másfél napos kirándulás érkeztem meg, pár órán belül megvolt a sereg. Nem véletlen. A fiók feltörés az egyetlen magyarázat erre, hisz senki nem tudta, hogy oda tartok és mikor érek be. Még Badangel sem.
Több ezer városból kiszúrni ezt az egyet szinte azonnal, és ott teremni a teljes sereggel.... Hmmm...

Jelentettem a támogatásnak, de nem történt semmi azóta sem. Biztos ez egy legális dolog errefelé.

Az viszont még nem lett kimagyarázva, hogy ha Chilie rájött hogy lehet klónozni, akkor miért gyártott le 10 millió lovagot, amit használt is. Ez nem jelenség!!! Ez tudatos munka gyümölcse. Nem csak úgy lesz ott véletlenül, ezért tenni is kell, hogy ennyi lovag legyártódjon. És nem is egy napos munka.
A Másik amit nem értek, hogy ha jelentve lett, a támogatás miért nem tett ez ellen semmit a mai napig.

A fentiek miatt én sem fogok indulni a következő szerveren. A többi játékból is törlöm magam. Ezek után nem tudok megbízni az Upjers-ben.

Üdv:
Kriszta777

bagira
Hozzászólások: 14
Csatlakozott: 2011.05.15. 10:52

Re: Lovagok száma!

HozzászólásSzerző: bagira » 2011.11.02. 09:57

Sziasztok!
Nos akkor én is megszólalok, pedig én nem vagyok egy kényszeres levélírogató.
Kissé eldurvult a játék vége, és egyben egy színjátékká is vált. A játékosok mutogathatnak egymásra, sőt a sarat is dobálhatják, de alapvetően egyetlen hibás van az Upjusers!
Ebbe a játékba sokan tettek, kisebb, nagyobb pénzösszegeket, azért hogy felhőtlenül jól érezhessék magukat. Ezt a pénzt már senki nem fogja nekik megtéríteni, és sajnos a felhőtlen szórakozás is elmaradt.
A támogatás munkájáról párszót.....
Engem, és egy testvéremet, Chilie NM a torpia belső levelező rendszerén keresztül becsületemben sértett meg. A támogatással többszöri levélváltás után, azon döntés született (tudomásom szerint), hogy írásos figyelmeztetést kapott. Na nem is ez az érdekes, hanem hogy közben még én lettem a támogatás részéről kioktatva abban a témában hogy ha ezt a játékot egy nagyon gyerekcipőben járó játéknak tartom sok hibával, akkor ezt mint top játékos ne hangoztassam, mert ezzel a többiek hangulatát, kedvét ásom alá (és gondolom kevés pénzt költenek az upjusers gazdagodására).
Nos a lovagszámok növekedését én is bejelentettem, és kértem a szerver azonnali befejezését, mert ennek így semmi értelme. Sajnos tudok olyan emberekről akik erre a játékra szintén sok pénzt költöttek, de elegük lett a színjátékból, az áskálódásból, és abból, hogy valakinek, valakiknek többet szabad mint másoknak, és ehhez az Upjusers még asszisztál is.
Lovagok.... nálam is megszaporodtak a lovagok, bár érdekes módon nem 10 milliós nagyságrendbe. A szaporodás után én ezt az ÁSZF idevágó pontja szerint jelentettem is ezt a tény, és a plusz lovagjaimat elkülönítettem egy halott faluba. Azt a választ kaptam a támogatás részéről, hogy a kb reális lovag mennyiségemmel nyugodtan folytassam a játékot. testvéreimmel ezt is tettük, és Chilie városait elfoglaltuk, lebontottuk. Bár érdekes tény, hogy akármennyi veszteséget okoztunk neki, a következőkörben megint a maximális létszámmal találtuk magunkat szemben. Bár biztosan tudom, hogy ő pedig ezt állítja támadóseregeinkről. De számomra már lényegtelen..... legszívesebben ebben a pillanatban megnyomnám a törlés gombot, mert bármilyen döntést fog hozni az upjusers, már a törölt testvéreinket nem fogják tudni visszahozni, a játék tisztaságába vetett hitemet nem tudják visszaadni, sőt egyáltalán semmit nem tudnak már visszaadni. Számomra értelmetlenné vált ez a játék.
Igen kedves Upjuser, el kéne gondolkodni dbori hozzászólásán. Bármennyire tagadják, ez a játék tele van hiányossággal, és hibával, és el kéne gondolkodni miért ilyen kevés ember játszik, míg hasonló játékok szerverein ennek a többszöröse.
Utoljára pedig.... más hasonló játékoknál, ilyen esetekben egyéni büntetéseket alkalmaznak, nem pedig csoportost. egy szerver visszaállítás pedig csoportos büntetésnek minősül. Nekem már minden perc az, azokért a dolgokért ami itt folyik.
Üdvözlettel:
bagira
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bagira 2011.11.02. 10:46-kor.


Vissza: “Hibabejelentések V1”