Telepesek

Itt tedd közzé, ha arra vonatkozó ötleted van, hogy hogyan lehetne a játékot vagy annak következő verzióit jobbá tenni! Tudj róla, hogy nem tudunk az itt lévő bejegyzésekre reagálni, ill. nem tudunk minden új ötletet megvalósítani a játékban, de olvasgatjuk a rovatot.
honor
Hozzászólások: 21
Csatlakozott: 2011.08.25. 14:46

Telepesek

Hozzászólás Szerző: honor » 2012.01.24. 08:58

Haliság!

Az volna a problémám, hogy ha elindult egy telepescsapat egy koordinátára és közben megváltoztatom a célt, miért kezdi el megint úgy számolni az időt, mintha újból a kiinduló városból indulnának (függetlenül attól, hogy már mondjuk 20 órája menetelnek)?
Ezzel kellene kezdeni valamit, mert olyanra is volt már példa a környezetemben, hogy elindította valaki a telepeseit, majd miközben ment, a rendszer odahajított egy új játékost a kiszemelt koordira! :o És ez nem annyira vicces, 30-40 órányi vándorlás után! questionlips

Mert ha logikusan nézzük, akkor a telepescsapat is egy ugyanolyan csapat, mint egy fegyverescsapat, tehát hasonlóan kellene változtatni a mozgásukat. Nem pedig úgy, hogy ha mégsem az a kordi, mint amit először kiötlött a kedves játékos, akkor hipp-hopp, egy pillanat alatt visszateleportálunk a starthoz! :)

Segítségeteket előre is köszönjük!

A játékosok! grin

aakicee
Hozzászólások: 1
Csatlakozott: 2015.03.24. 07:25

Re: Telepesek

Hozzászólás Szerző: aakicee » 2015.03.24. 07:51

a rendszer odahajított egy új játékost a kiszemelt koordira ?
We offer guaranteed success for learnalanguage learn spanish exam with help of latest learn a language japanese certification and practice questions and the exams of Lang-8 ccie security Indiana University Bloomington

Válasz küldése

Vissza: “Javaslatok és Ötletek”