Feladatok, napi feladatok

Itt találod a leggyakrabban feltett kérdések és az arra adott válaszok listáját. Kérjük, mielőtt közzétennél egy kérdést, mindig itt nézz szét először!
Lezárt
Gabesz
Hozzászólások: 3954
Csatlakozott: 2011.05.31. 18:27

Feladatok, napi feladatok

Hozzászólás Szerző: Gabesz » 2011.06.08. 15:21

Feladatok

A feladatok olyan kihívások, melyet teljesíthetsz, ha szeretnél, de nem vagy köteles teljesíteni. A feladatok helyét az útjelző tábla mutatja a városban.

Kép

Az útjelző táblára való kattintással felnyílik egy ablak a soros feladatba beadandó termékről szóló információval.
Ha megvan a kívánt hal, nyomj a "Kiszolgál"-gombra.
A feladatokat akváriumnézetből kiindulva is eléred úgy, ha a "Vevők és feladatok"-gombra kattintasz.

Többféle feladat van: van, mikor halat kell leadni, egy bizonyos szintűt egy bizonyos darabszámban, máskor egyszerűen csak várni kell, míg letelik egy időtartam, és olyan is van, mikor be kell szerezni egy dísztárgyat.
Figyelem! Az idő alapú feladatoknál rögtön a feladat elfogadásakor megkapod a jutalmat (pontot vagy A$-t).

A feladat sikeres lezárásakor már érkezik is a következő. Ha túl gyorsan végzed a feladatokat, előfordulhat, hogy egyszer csak olyan feladatba ütközöl, melyet még nem tudsz teljesíteni, mivel túl alacsony szinten állsz a kért termék beszerzéséhez. Ez tehát nem hiba.
Úgyhogy alkalomadtán foglalkozz mással is, mint feladatmegoldással.

A 43-mas feladat mindig minden szerveren ugyanaz. A 44-es feladattól kezdve különbségek lehetnek az egyes szerverek feladatai között.


Napi feladat

A feladatok mellett lehetőségetek van úgynevezett napi feladatokat is teljesíteni. A napi feladatokat is a városban találod, az útjelzőtábla felett. Egyszerűen csak vidd rá az egeret a státuszjelzőre, ekkor megjelenik, hogy mi kell a feladat teljesítéséhez és mi lesz érte a jutalmad.

Kép

Kép


Ezt a feladatot minden nap 0.00 órakor kapod. Egy adott mennyiségű halat kell beadni. A sima feladatokkal ellentétben a napi feladatoknál nem lényeges a hal szintje. Ha több olyan hal is van a raktárodban, melyet a feladat kér, akkor a rendszer mindig a legalacsonyabb szintű halaidat veszi el.
A státuszkijelzőn láthatod, hogy mennyi hallal rendelkezel már a szükségesből, és ha a státuszkijelző 100%-ot mutat, rákattinthatsz, majd teljesítheted a feladatot. A feladat teljesítéséért A$-t és pontot kapsz.

Kép

Kép

Figyelem! A sima feladatok esetén is és a napi feladatok esetén is fontos, hogy a beadandó halnak a raktáradban kell lennie, akváriumban lévő halakat nem lehet beadni a feladatokba!
Az admin is csak ember, túlnőtt rajtam a levéláradat:(. Ezért nem tudsz nekem üzenetet küldeni. Kérlek, szükség esetén kérdezz a megfelelő fórum Kérdések rovatában, fordulj a moderátorokhoz, vagy írj a Támogatásra! Megértésed köszönöm!

Lezárt

Vissza: “Gyakran Ismételt Kérdések”