Vevők

Itt találod a leggyakrabban feltett kérdések és az arra adott válaszok listáját. Kérjük, mielőtt közzétennél egy kérdést, mindig itt nézz szét először!
Lezárt
Gabesz
Hozzászólások: 3954
Csatlakozott: 2011.05.31. 18:27

Vevők

Hozzászólás Szerző: Gabesz » 2011.06.08. 19:39

Vevők

Minden nap 6 vevő (prémiumtagsággal 10 vevő) érkezik a városba, hogy halat szerezzen be. A vevők maximum 3 különféle fajtájú és szintű halat szeretnének. Ha a kívánt halak mennyisége vörös színű, úgy vagy nincs elég hal a raktáradban, vagy nem rendelkezel a kívánt szintű halakkal, vagy a raktárad helyett az akváriumodban vannak a halak. Az eladni kívánt halaknak mindenképpen a halaszacskóban kell lenniük. Ha a halak magasabb szinten állnak, mint amit a vevő kért, természetesen úgy is hajlandó azokat megvásárolni. Ha éppen nem tudsz kiszolgálni egy vevőt, úgy kiszolgálhatod később vagy elküldheted véglegesen. Egyszerre maximum 10 (prémiumtagság nélkül) illetve 14 (prémiumtagsággal) vevő tud rád várakozni. A vevőket közvetlenül az akváriumodból is kiszolgálhatod a "Feladatok & Vevők"-gombbal.
Az admin is csak ember, túlnőtt rajtam a levéláradat:(. Ezért nem tudsz nekem üzenetet küldeni. Kérlek, szükség esetén kérdezz a megfelelő fórum Kérdések rovatában, fordulj a moderátorokhoz, vagy írj a Támogatásra! Megértésed köszönöm!

Lezárt

Vissza: “Gyakran Ismételt Kérdések”