Halgondozás

Itt találod a leggyakrabban feltett kérdések és az arra adott válaszok listáját. Kérjük, mielőtt közzétennél egy kérdést, mindig itt nézz szét először!
Lezárt
Gabesz
Hozzászólások: 3954
Csatlakozott: 2011.05.31. 18:27

Halgondozás

Hozzászólás Szerző: Gabesz » 2011.06.08. 19:32

Halak

Az akváriumban természetesen halakat tarthatsz, amiknek különféle szükségleteik vannak. Gondoznod kell őket, ha szeretnéd, hogy boldogok és elégedettek legyenek. Kattints rá egy halra, hogy láthasd az igényét. Ekkor felnyílik egy kis információs ablak.

Etetés

A nap folyamán a halaid megéheznek. Hogy mennyire éhesek, azt az éhségjelző állapotsáv mutatja. Ha éhesek a halak, meg kell őket etetned.

Csiklandozás

A halaknak is szüksége van figyelemre. Kattints a kéz-ikonra, hogy megcsiklandozd őket. A halaid imádják ezt a játékot. Persze nem szabad túlzásba esni, ezért a halakat csak 15 percenként csiklandozhatod meg. Minden csiklandozásért 2 pontot kapsz.

Simogatás

A halaknak is szükségük van szeretetre. Kattints a szív-ikonra, így tudod megsimogatni a halaidat. Hogy a simogatás ne csapjon át nyomorgatásba, a halakat 15 percenként egyszer simogathatod meg. Minden simogatásért 2 pontot kapsz.

Szintfejlesztés

Minden hal egy adott szinttel rendelkezik 1 és 100 között. Minél magasabb a hal szintje, annál értékesebb maga a hal. Hogy fejleszteni tudd a haladat, először meg kell simogatnod és meg kell csiklandoznod, majd ezután kattints a szintfejlesztést jelző nyíl-ikonra. A fejlesztés halanként és szintenként egy bizonyos mennyiségű akvadollárba kerül. Egy halat leghamarabb 15 perc múlva fejleszthetsz újra.

Prémiumtagsággal egyszerre tudsz minden halat megsimogatni, megcsiklandozni, majd fejleszteni.

Raktárba

Szeretnél kivenni egy halat az akváriumból? Akkor kattints a sárga "Raktárba"-nyílra. A raktárban tartott halakat nem kell etetni, simogatni vagy csiklandozni.

Névváltoztatás

Minden halnak adhatsz egy egyedi nevet. Kattints balra felül a hal megnevezésére, vidd be a kívánt nevet majd nyomd meg az Enter-gombot.
Az admin is csak ember, túlnőtt rajtam a levéláradat:(. Ezért nem tudsz nekem üzenetet küldeni. Kérlek, szükség esetén kérdezz a megfelelő fórum Kérdések rovatában, fordulj a moderátorokhoz, vagy írj a Támogatásra! Megértésed köszönöm!

Lezárt

Vissza: “Gyakran Ismételt Kérdések”