Piac, raktár, bolt

Itt találod a leggyakrabban feltett kérdések és az arra adott válaszok listáját. Kérjük, mielőtt közzétennél egy kérdést, mindig itt nézz szét először!
Lezárt
Gabesz
Hozzászólások: 3954
Csatlakozott: 2011.05.31. 18:27

Piac, raktár, bolt

Hozzászólás Szerző: Gabesz » 2011.06.08. 19:20

Piac

Kattints a városban a piac épületére, ha szeretnél halat vásárolni a játékostársaidtól vagy éppen szeretnél nekik halat eladni.
Halvásárlás

Kattints a "Minden ajánlat"-fülre. Itt lapozhatod át a játékostársaid aktuális ajánlatait. A piacon halfajtára is kereshetsz, ehhez kattints a "Haláttekintőre", majd válaszd ki kattintással a téged érdeklő halfajtát. Ha szeretnél egy halat megvenni, kattints az ajánlat mellett lévő bevásárlókocsira. Ekkor a hal rögtön a raktáradba kerül.
Halak eladása

Ha szeretnél, adj el halat a játékostársaidnak. Ezt úgy teheted meg, ha az "Eladnék!" fülre kattintasz, ekkor megjelenik a raktárad a készleten lévő halakkal. Válassz ki egy halat és húzd a piaci standodra, add meg a kívánt árat, majd okézd le. Ha egy játékos megvásárolja a halat, a pénz azonnal jóváíródik az egyenlegeden. Az ajánlatodat bármikor visszavonhatod, ha a "Minden ajánlat" vagy "Saját ajánlatok" fül alatt a hal mellett lévő visszavonó nyílra.
Piaci díjak és korlátozások

Ha halat teszel a piacra, standdíjat kell fizetni. Ez 10%-a annak az árnak, mint amit a halért kérsz, de legalább 1 A$. Azaz, ha az általad kért ár 1 és 19 A$ közt van, úgy 1 A$ díjat fizetsz, 20 és 29 A$ között már 2 A$-t és így tovább. A piacon mennyiségi korlát is van, egyszerre maximum 20 ajánlatod lehet a piacon. Prémiumtagsággal maximum 40 ajánlatod lehet egyszerre a piacon.

Raktár

A raktárba úgy juthatsz, ha a városban rákattintasz a raktár épületére. A kategória fülek segítségével láthatod, hogy mennyi halad, csalid, dísztárgyad és haleledeled van. Itt válhatsz meg a felesleges halaidtól is úgy, hogy a jobbra látható férfinak adod őket. Ő a halakat visszaengedi a természetbe, neked pedig ad mindezért egy kis jelképes jutalmat.

Bolt

A boltban
• haleledelt
• dísztárgyakat
• halakat
• csalikat és
• háttereket vásárolhatsz.
A boltba úgy juthatsz el, ha a városban a bolt épületére kattintasz. A felső fülekkel választhatsz kategóriát, majd kattintással kiválaszthatod a kívánt árucikket, megadhatod a kívánt mennyiséget majd megerősítheted a vásárlási szándékodat és már kész is.
Az admin is csak ember, túlnőtt rajtam a levéláradat:(. Ezért nem tudsz nekem üzenetet küldeni. Kérlek, szükség esetén kérdezz a megfelelő fórum Kérdések rovatában, fordulj a moderátorokhoz, vagy írj a Támogatásra! Megértésed köszönöm!

Lezárt

Vissza: “Gyakran Ismételt Kérdések”