Fiók, játék azonos IP-ről, többfiókozás, fiókadatok kiadása

Itt találod a leggyakrabban feltett kérdések és az arra adott válaszok listáját. Kérjük, mielőtt közzétennél egy kérdést, mindig itt nézz szét először!
Lezárt
Gabesz
Hozzászólások: 3954
Csatlakozott: 2011.05.31. 18:27

Fiók, játék azonos IP-ről, többfiókozás, fiókadatok kiadása

Hozzászólás Szerző: Gabesz » 2011.06.08. 17:32

FIÓK

Egy személy egy szerveren egy időben EGY fiókot üzemeltethet.
Mindegyik rendelkezésre álló szerverre regisztrálhatsz ugyanazzal az e-mail címmel.
Minden szerveren használhatod ugyanazt a játékosnevet, amennyiben az még nem foglalt.

Ha már nem szeretnél játszani, törölheted a fiókodat. Figyelem, a törlés nem visszavonható.

A fiók átruházása, elajándékozása, eladása szigorúan tilos. A kiadott fiókok bármikor lezárhatók.

Ha elfelejtetted volna a jelszavad, a játék bejelentkezési oldalán találod az "Elfelejtetted a jelszavad?"-funkciót, mellyel bármikor kiküldethetsz magadnak egy új jelszót.

JÁTÉK AZONOS IP-RŐL
Több személy közös internetcsatlakozásról, egy háztartásból (iskolából, munkahelyről, stb.), azonos IP-címről történő játékát nem kell sehol külön bejelenteni!

Mindenki, aki játszani szeretne, előzetes bejelentés nélkül megteheti ezt.

Viszont egy természetes személy egy szerveren (osztályon) egyszerre csak egy fiókot működtethet! Mivel a többfiókozás, idegen szóval multizás a játékban szigorúan tilos, a játékos felelőssége, hogy úgy játsszon, hogy a többfiókozás gyanúja ne merülhessen fel az adminisztrátori felületen.

Ezért ha olyan internetcsatlakozásról játszol, melyről más is játszhat (pl. családtag, iskolatárs, kolléga), akkor a te fiókod és ezen személyek fiókjai között semmiféle kereskedés ne történjen. Levelezni, egymás barátjának lenni lenni, ajándékokat küldeni, stb. szabad.
A fiókok közti kereskedést kerüld abban az esetben is, ha a szóban forgó fiókok külön internetcsatlakozásról játszanak ugyan (pl. valaki a családi adsl-ről, míg a testvére a család mobilnetéről), de a fiókok között az adminisztrátori felületen egyéb nyilvánvaló kapcsolat áll fent (pl. az egyik fiók neve "Marika", a másiké pedig "Marika-2").

Ne feledd: a játék adminisztrátorai nem látják a fiókok mögött lévő személyeket és szándékokat. Többfiókozás gyanúja esetén kötelesek a szabálytalankodó fiókokat lezárni. Ezért játszatok úgy, hogy eleve ne merülhessen fel ilyen jellegű kétely az adminisztrátorokban!

SZABADSÁG, HOSSZABB KIHAGYÁS
A játék során bármikor előfordulhat, hogy nem tudsz játszani egy ideig. Szabadságra mész, leköt a munkahely, a vizsgák, stb. A fiókod megvár. A legtöbb játékunkban 90 napod van arra, hogy bejelentkezz a játékba, csak ezután válik a fiókod inaktívvá és törlődik. Ez idő alatt elég csak egyszer benézni, és újabb időszak adódik hozzá. A játékosfiókodat az Általános Szerződési Feltételek érdekében nem adhatod át senkinek gondozásra. Rendkívül sok bonyodalom származhat abból, ha bármilyen harmadik félnek kiadod a fiókadataidat, ha még is így teszel, a fiók lezárható, illetve nem tudunk sajnos felelősséget vállalni az esetért.
Az Upjers csapata soha nem kéri a jelszavadat. Ha bárki jelszót kér tőled, csalási szándékkal teszi, és kérjük jelentsd az esetet itt: http://support.upjers.com/?lang=hu
Az admin is csak ember, túlnőtt rajtam a levéláradat:(. Ezért nem tudsz nekem üzenetet küldeni. Kérlek, szükség esetén kérdezz a megfelelő fórum Kérdések rovatában, fordulj a moderátorokhoz, vagy írj a Támogatásra! Megértésed köszönöm!

Lezárt

Vissza: “Gyakran Ismételt Kérdések”