Heti feladat

Itt találod a leggyakrabban feltett kérdések és az arra adott válaszok listáját. Kérjük, mielőtt közzétennél egy kérdést, mindig itt nézz szét először!
Lezárt
Avatar
Levander
Hozzászólások: 7778
Csatlakozott: 2010.11.18. 16:35
Tartózkodási hely: Győr
Kapcsolat:

Heti feladat

Hozzászólás Szerző: Levander » 2011.12.14. 13:32

Kép

Heti feladat
(Szintkövetelmény: 05. Csalielőkóstoló)

Szeretnéd nagyobb mértékben növelni a pontjaid számát a feladatteljesítések által? Szeretnéd ha csak egy adott fajtával kellene foglalkoznod és nem kellene a fejlettségi szintjére is figyelned? Akkor a Horgavölgyében lévő Heti feladat szobra csak rád vár!

Mint a neve is mutatja, heti feladatot lehet teljesíteni. Ez minden hétfőn 00:01 perckor indul és vasárnap este 10 órakor zárul. Ezen idő alatt kell egy meghatározott színváltozatú halfajtát pecáznod.
A szobor azt is megmutatja neked, mely horgásztóban tudod kifogni. A sikeres fogás esélyét 100%-ra növelheted a boltban kapható Speciális csalikkal. Természetesen enélkül is ki lehet fogni a megadott halfajtát a megadott színváltozatban, csak kisebb eséllyel.

Nézzük, mely fokozat után hány pontot kapsz a heti feladat lezárását követően.

Bronz fokozat --- 1.000 pont
Ezüst fokozat --- 3.000 pont
Arany fokozat --- 9.000 pont

Fontos! A beadásra szánt halnak a Halaszacskóban kell lennie!
Ha nem gyűlik össze annyi halad, amelyik szintet teljesíteni szeretnéd, akkor ne add be a őket! Minden beadott hal kikerül a halaszacskódból és már nem kapod vissza. Például ha az ezüst fokozatot szeretnéd elérni, amihez mondjuk 50 hal kell, de csak 49 halad gyűlt össze, akkor megkapod a bronz fokozatért járó 1.000 pontot, a maradék 24 hal pedig ugyanúgy eltűnik, mintha csak 25 darabot adtál volna be. Ilyenkor tartalékold a halakat, mert lehet hogy valamikor ismét olyan színű és fajtájú halat kell majd beadni, így egy kis előnyre tehetsz szert.

Lezárt

Vissza: “Gyakran Ismételt Kérdések”