Buszmegálló

Itt találod a leggyakrabban feltett kérdések és az arra adott válaszok listáját. Kérjük, mielőtt közzétennél egy kérdést, mindig itt nézz szét először!
Avatar
Levander
Hozzászólások: 7778
Csatlakozott: 2010.11.18. 16:35
Tartózkodási hely: Győr
Kapcsolat:

Buszmegálló

HozzászólásSzerző: Levander » 2011.11.27. 14:44

Kép

Buszmegálló

Jogosan merül fel a kérdés, hova visz a Buszmegálló?... A második városba, Horgavölgyére. Az itt lévő funkciókat kövekkel kell aktiválni.

Itt találod a...

Kép MÉH-telepet, amely az újrahasznosítás fellegvára. Természetesen innen sem távozol üres kézzel. Naponta egyszer, ingyenesen beadhatsz pár hulladékot, így lehetőséget kapsz A$-t nyerni. Ha nem nyersz, akkor is kapsz jutalmul pár pontot.

Kép Kutatóállomást, amely segít mélyebben megismerni a halakat, így végeredményként kevesebb időt kell várnod ahhoz, hogy a halaidat kivehesd az akváriumból.

Kép Varázslót, aki mindennap egyszer elvarázsolja a horgásztavakat, így egymást követő 5 pecázáskor halat tudsz fogni, a szemét és a kövek nem akadnak a horgodra!

Kép Heti feladatot, ahol egy hét alatt megadott fajtájú halat kell kihorgásznod a javasolt tóból, cserébe bizonyos mértékű ponttal leszel gazdagabb attól függően, hányat sikerül kipecáznod...

Kép Csónakázást, amely kiváló kikapcsolódás a kitartó horgászástól elfáradt deréknak... Ráadásul egy barátoddal mehetsz közös csónaktúrára, aminek a végén egy halat kaptok ajándékba.

Kép Horgászegyesületet, ahol már meglévő egyesületekhez csatlakozhatsz, továbbá akár sajátot is alapíthatsz! Ha jó csapatjátékosnak érzed magad és szeretsz keményen dolgozni, akkor feltétlen aktiváld a Horgászegyesület épületét!

Vissza: “Gyakran Ismételt Kérdések”