Statisztikák

Itt találod a leggyakrabban feltett kérdések és az arra adott válaszok listáját. Kérjük, mielőtt közzétennél egy kérdést, mindig itt nézz szét először!
Lezárt
Avatar
Levander
Hozzászólások: 7778
Csatlakozott: 2010.11.18. 16:35
Tartózkodási hely: Győr
Kapcsolat:

Statisztikák

Hozzászólás Szerző: Levander » 2011.11.27. 14:29

Kép

Statisztikák

A Tavasegyházán található Tropikáriumra emlékeztető épület a játék könyvtára. Itt találod a játékosokat érintő kimutatásokat. Fontos! A játékodra semmilyen hatással nincsen a Statisztika! Ez csak információt ad a többi játékosról, valamint segít nyomon követni a fejlődésedet.

Kép Egy kis sorba rendezés... Kinek hány pontja van? Hol tartanak a leggyorsabban fejlődő játékosok? A "Hol vagyok én?" kérdésre kattintva megnézheted, te hol tartasz, így a saját fejlődésedet is nyomon követheted.

Kép Kíváncsi vagy, ki milyen ügyesen gyarapítja az A$ készletét? Akkor vesd bele magad a pénzes kimutatásba és nézd meg, te hogy állsz a többiekhez képest a "Hol vagyok én?" kérdésre kattintva. Ne feledd, hogy a pénz nem minden... ;)

Kép Sok játékos rengeteg időt el tud tölteni a horgászással, így ebben a listában bárki könnyedén előrébb tud araszolni. Elől találod azokat, akik a legtöbb halfogással büszkélkedhetnek.

Kép Ha a halak gondozása mellett már tenyészted is a halfajtákat, akkor felkerülsz a "Haltenyésztés" ranglistára. Amellett, hogy jó szórakozás a tenyésztés és a világra jövő halbébik rendkívül aranyosak, a tenyésztésért pontokat is kapsz, továbbá idővel Kitüntetésekkel is büszkélkedhetsz. A "Hol vagyok én?" kérdésre kattintva megtekintheted, hogy hány sikeres tenyésztésed volt eddig.

Kép Az Upjers játékok egyik jellemzője az időkorláttal nem rendelkező, egyéni feladatok teljesítésének lehetősége. Az itteni vízi világban dekorációkkal, vagy megadott szintre fejlesztett halakkal teljesítheted a feladatokat. A feladatok elvégzése nem kötelező, de minden feladatért kapsz egy kis jutalmat...

Kép Horgavölgye megalapításával minden játékos lehetőséget kap arra, hogy több horgásszal együtt fogva egy Horgászegyesületben játszhasson tovább. Itt látod a szervereden lévő Horgászegyesületeket és azok legfontosabb adatait: a nevét, a rövidítését, a pontszámát és a tagok számát. Ha te is szeretnél csapatban dolgozni, akkor először is aktiválnod kell a Buszmegállót, majd pedig a Horgászegyesületet.

Lezárt

Vissza: “Gyakran Ismételt Kérdések”