Útmutató hadvezéreknek :)

Mi történik a játékban? Ez a szekció a helye minden, a játékra vonatkozó közlésnek.
Avatar
Menoo
Hozzászólások: 2412
Csatlakozott: 2010.07.15. 12:07

Útmutató hadvezéreknek :)

HozzászólásSzerző: Menoo » 2011.05.12. 12:51

Sziasztok!

Lám elindult itt is ez a játék. Néhány tanácsot megosztanék veletek akik komolyan gondolják és nagy sikereket akarnak elérni.

Első és legfontosabb területi dominancia.
Ez alatt azt kell érteni, hogy közvetlen közeledben ne legyen hasonló erősségű játékos aki téged le tudna nyomni. Ez már az elején "le kell játszani" Csatázni amíg ki nem derül ki a jobb. Ha te győztél akkor az ellenségedet legyőzve kiderül hogy megpróbál veled együttműködve játszani vagy töröl a játékból mert érzi, hogy itt ő már nem rúghat labdába. Ha ezt választja akkor megjelenhet a szerveren újra de valószínű hogy sokkal messzebbre kerül tőled és nem okoz már kellemetlenséget.

Ha megvan a területi dominancia, akkor ez után, vagy akár közvetlen mellette is épülhet a szövetségesi rendszered.
Ezek olyan játékosok akik nem akarnak nagy harcokba belemenni, csak böködnének néha napján a játékban. Ezek ha szövetségre törekszenek akkor lehetnek Támogatók akik védők gyártásával, számodra kedvező kereskedelemmel segítik a fejlődésedet. Ezekre az emberekre neked is ügyelned kell, hiszen a sok Támogató álltal összeállított védelemből állhat a te saját védelmed is.

Vannak olyan konok játékosok akik úgy érzik nem kell szövetségre lépni az erősebbel és különben is hagyják békén őket játszani. Szerényen én ezeket hívom Farmoknak. Ezeket a játékosokat szokás fosztogatni, támadni amíg érdemes nyersanyagot hozni tőlük, vagy azért a nyersanyagon kívül az is számít, hogy bizonyos szint fölé ne tudjanak fejlődni, ne legyenek túl erősek, hogy veszélyt jelentsenek ránk.

Van olyan, hogyy a szerepek változnak. Farmokból lehet a legjobb, leghűségesebb barát, támogató, és persze fordítva is, hogy eddigi barátodnál elgurul a gyógyszer és nekilát támadni téged és ellened forul. Minden eshetőségre fel kell készülnöd amennyire csak lehet. Sok szövetséges, sok támogató és még több farm.

Ami nagyon "veszélyes" lehet és remélem hamar rájönnek a klánok leendő vezetői, hogy farmokat nem vesznek be szövetséges klánba, mert nagyon sok olyan esettel találkoztam, hogy a fő támadó játékos elől a farm belépett egy szövetséges klánba és így megpróbálta elérni hogy ne támadják.
A Farm az Farm és nem lesz azért valójában szövetséges mert belépett egy klánba. Az a játékos nem fog védelmet küldeni a régi támadójához ha amaz bajba kerülne. Ezért is érdemes probléma esetén egyeztetni a klán vezetőjével hogy xy játékos az a farmod és nincs helye a klánban. Egy erős klán vezetője ezt mérlegelni tudja és kiteszi a sunyi módon taktikázó játékost az erős klánból.

Vissza: “Általános”