Torpia világa elcsendesül

A csapat hivatalos bejelentései
Gabesz
Hozzászólások: 3954
Csatlakozott: 2011.05.31. 18:27

Torpia világa elcsendesül

HozzászólásSzerző: Gabesz » 2014.12.09. 16:38

Kedves Játékosok!

Enyém a szomorú kötelesség, hogy tudassam veletek, hogy az Upjers GmbH befejezi a Torpia játék üzemeltetését.
Jelenleg 2 szerveren zajlik a magyar játék, ez a két szerver kifut, és már nem is indul újra.
A 2-es szerver fog hamarabb véget érni, a kör végével a játékos választhat, hogy az egyes szerverre viszi tovább a koronakódjait (jutalomkorona és vásárlásból fennmaradt korona), vagy kéri azok átvitelét egy másik Upjers-játékban lévő fiókjára. Majd március környékén fut ki várhatóan az 1-es szerver és ezzel a Torpia játék véget ért (a többi nyelvi verzió is le fog állni). Ekkor már csak egy másik Upjers-játékban lévő felhasználói fiókra tudjuk átvinni a kör végi koronáidat (másik játékba már csak vásárlásból visszamaradt korona vihető át, jutalomkorona nem).

A Torpia közösségének ezúton is nagyon szépen köszönjük a teljes stáb nevében az együtt töltött szép éveket, és mindenképpen számítunk rátok más játékainkban. Továbbra is gőzerővel igyekszünk újabb és még újabb, modernebb és még modernebb, szórakoztatóbb és még szórakoztatóbb játékokat alkotni nektek, és nagyon reméljük, hogy fogtok találni kedvetekre valót a folyamatosan szélesedő repertoárunkból, melyet az Upjers-portálon (https://hu.upjers.com) mindig elértek.

További kellemes időtöltést nálunk!

Torpia-csapat
Az admin is csak ember, túlnőtt rajtam a levéláradat:(. Ezért nem tudsz nekem üzenetet küldeni. Kérlek, szükség esetén kérdezz a megfelelő fórum Kérdések rovatában, fordulj a moderátorokhoz, vagy írj a Támogatásra! Megértésed köszönöm!

Vissza: “Bejelentések”