Világvége az 1-es szerveren

A csapat hivatalos bejelentései
Gabesz
Hozzászólások: 3954
Csatlakozott: 2011.05.31. 18:27

Világvége az 1-es szerveren

Hozzászólás Szerző: Gabesz » 2015.03.16. 15:22

Kedves Játékosok!

Az 1-es szerver világa véget ért.
A szerver nyertese a RING testvériség, Ulquiorra játékos és testvérei. Gratulálunk a sikerhez!

Kérjük, ha ezen a szerveren játszottál és eddig még nem tetted volna, feltétlen olvasd el a világ befejezéséről szóló fontos tudnivalókat itt:
http://forum.hu.upjers.com/viewtopic.php?f=76&t=583

Ha volt a fiókodon fel nem használt, vásárlásból származó korona, úgy kapsz egy e-mailt, benne egy transzferkóddal. Az e-mail megérkezéséig akár órák is eltelhetnek. Mikor a másik aktív világon regisztrálsz, a prémium menüben hozzájuthatsz a koronáidhoz a transzferkóddal.
A világ megnyeréséért járó jutalomkorona-kódok (100 koronáról) kiküldése eltarthat néhány napig, de mindenképpen meg fog történni mostanában.

Aki nem talált e-mailt a koronák áthozatalára szolgáló kóddal, keresse a spam mappában is. Ha még ott se találja, jelentkezzen a Támogatáson, de ezzel párhuzamosan máris gondolja végig, vajon miért nem kapott e-mailt. Netán letiltott egy hírlevelünket valamikor? Netán rosszul volt megadva a címe a játékban? Talán nem volt visszaigazolva az e-mail cím? Netán bizonytalan e-mail szolgáltatót használ? Ez azért fontos, mert ha egy másik világon játszanál, mindenképpen olyan címet rendelj a fiókodhoz, amire meg is érkeznek az e-mailek.

A Torpia játék 1-es szervere már nem indul újra, a leállásról itt olvashatsz bővebben.

Mivel ez az utolsó magyar szerver volt, a Torpia magyar játékként ezzel megszűnt létezni. Még esetlegesen futó más nyelvű verziókba tudtok regisztrálni, ahova át lehet vinni a jutalomkoronákat is. Más játékba csak a vásárolt koronák fiókodon maradt részét lehet átvinni, akinek ilyen igénye van, a támogatásra írjon (link az aláírásomban).

Gabesz
Az admin is csak ember, túlnőtt rajtam a levéláradat:(. Ezért nem tudsz nekem üzenetet küldeni. Kérlek, szükség esetén kérdezz a megfelelő fórum Kérdések rovatában, fordulj a moderátorokhoz, vagy írj a Támogatásra! Megértésed köszönöm!

Válasz küldése

Vissza: “Bejelentések”