Játék fejlesztése

Itt tedd közzé, ha arra vonatkozó ötleted van, hogy hogyan lehetne a játékot vagy annak következő verzióit jobbá tenni! Tudj róla, hogy nem tudunk az itt lévő bejegyzésekre reagálni, ill. nem tudunk minden új ötletet megvalósítani a játékban.
pucccka
Hozzászólások: 54
Csatlakozott: 2011.06.19. 09:11

Játék fejlesztése

HozzászólásSzerző: pucccka » 2013.05.15. 05:54

Sziasztok!

Nagyon rég óta nem volt fejlesztve a játék.Nem megy annyira mint a többi, vagy mi az oka?
A szokásos karácsony, húsvét, stb. halakon,háttereken kívül nem igazán volt semmi érdemleges.
Többen jelezték a "régiek" közül, hogy unalmas, nem változik, nem is játsszák már inkább.
Azt hiszem többen erre az álláspontra jutunk ha nem foglalkozik a játékkal senki.
Önmagát nem fogja fenntartani hosszútávon.
nicefrown

nickebaba
Hozzászólások: 9
Csatlakozott: 2011.08.01. 19:55

Re: Játék fejlesztése

HozzászólásSzerző: nickebaba » 2013.05.17. 07:47

Szia Puccka!

Tökéletesen egyetértek az általad írottakkal, és sajnálatos módon van egy olyan érzésem, hogy a válasz megtalálható a kérdésedben. Vagyis: nem fejlesztenek, nem foglalkoznak vele, mert kevés a bevétel, majd szépen 'elsorvad'.
Valóban sokan hagyják abba a régi játékosok közül, ezt magam is tapasztaltam. Nem tudom, hogy a különböző országokban mennyien játsszák a FAZ-t, és ebből milyen bevétele származik az Upjersnek, de talán kevesebb, mint a többi játékból, és ezért nem foglalkoznak vele.
Viszont annak a néhány ezer embernek, aki még kitart, valószínűleg fontos, mert szereti.
Rengeteg jó ötlet születik, némelyiket nem is volna nehéz megvalósítani, ha akarnák. (Pl. az én ötletem: halfestés - kövekkel aktiválható újabb épület, egyszerű Paint felhasználással megvalósítható volna, és lehetnének egyedi halak.)
Én arra volnék leginkább kíváncsi, hogy az általunk írott panaszok, ötletek stb. eljutnak-e egyáltalán a megfelelő helyre? :roll:

Szép napot, jó játékot!

Morka
Hozzászólások: 1
Csatlakozott: 2013.10.04. 13:47

Re: Játék fejlesztése

HozzászólásSzerző: Morka » 2014.04.14. 12:55

Tisztelt Fejlesztők!

Kérem Önöket,legyenek szívesek fontolóra venni a levélben megfogalmazott kéréseket,ötleteket.

Nagyon sok játékos játszik a 1-és 2 világban is a Free Aqua Zoo-on.
Mivel szeretjük ezt a játékot,nem pártoltunk el máshová,és ezután is szeretnénk itt teljes erőbedobással,és lehetőség szerint nívós szinten játszani,előbbre jutni szintekben,és csoportosan is.:)

Ehhez szükség lenne a játék bővítésésre ,színesítésére mindannyiunk örömére.
Mindenki szívesen érne el új célokat... Van,aki többet áldozna rá érmében is,ha a kínálat nagyobb lenne.Nagyon sokan mondják,hogy ellaposodott,unalmas már,nincs újítás,érdektelen lett számukra ez a játék.Páran meg is szüntették már a nem éppen kezdő szintű fiókjukat sajnos.:(
Ezért szükséges lenne a változás,megújulás.

Ötletek:

Pecáspontok számának növelését amennyire csak lehet. A várakozási időt is jó lenne kicsit rövidebbre szabni .

Prémium tó,benne új prémium halfajták számának növelése - és nem lehetne kivenni belőle az olcsóbb,hitvánsabb halakat? Csókos durbincs pl minden tóban szerepel,és egy 4PP-be került csókos már el tudja kedvetleníteni a horgászokat.

Piacon jó lenne,halehetne a halakon kívűl hulladékot is vásárolni,eladni.Szintúgy a köveket is.

Vásárlók számának növelése -most van olyan,hogy egy jól fizető pénzes vásárló eltűnik,és helyette egy kevesebbet fizető vevő kerül,amit vagy kiszolgál az ember,vagy elküld,hogy megtalálja azt a jól fizetőt.


Egyesületi szinten is szükség lenne újításokra,30-as szint felett újabb célok és jutalmak ,amiket elérhetnénk.Megterhelőek feladatok,drága az aktiválás - és a szemünk előtt nincs jövőkép, hogy vár valami jutalom,amit megszerezhetünk.

A horgészegyesületi tagok nevénél szerepelhetne,hogy hol tag,melyik egyesületben,és esetleg ott milyen státuszban van (vezető,helyettes,tag)

Jó lenne látni,hogy ki aktív éppen,valami jelzést ,amikor játékban van.

Kérés:

Új tavat,új halfajtákat szeretnénk kérni.

Az egyesületi házban az üzenőfal nagyon rövid,szeretnénk ha hosszabb lenne,vagy valami naplózási lehetőséggel,így nem maradnánk le a napi beszélgetésekről,fejleményekről.Jó lenne archiválni ezeket,és a fontos üzeneteknél sem ártana,ha megmaradna egy-egy fontosabbnak ítélt levél.

Egyesületi feladatoknál jó lenne egyszerűsíteni a beadást,hasonlóan a vásárláshoz. Eddig be a raktárba a halaszsákból a nagyobb szintű halakat,raktárból ki az alacsonyabbakat,amíg a kívánt mennyiség össze nem jön.Utána már a mind beadása jön,ez igaz,de mire oda jutunk,rengeteg idő elmegy.

Mindezek nagyban hozzá járulnának az egyéni és az egyesületi tagok elégedettségéhez,játékkedvük fenntartásához,és szíves örömest töltenének el még több időt a játékban.Ami az Önök célja is .:)
Köszönöm a türelmüket!Tisztelettel: Morka a Világ2-ről

Wonderful
Hozzászólások: 179
Csatlakozott: 2011.06.28. 19:49

Re: Játék fejlesztése

HozzászólásSzerző: Wonderful » 2014.05.28. 13:55

Teljesen egyet kell értsek Morka-val! Kérünk benneteket, hogy fontoljátok meg, mert nagyon hiányoznak ezek a dolgok a jobb játékhoz, az elégedettebb játékosokhoz! :)


Vissza: “Javaslatok és Ötletek”