20 fölötti szint

Itt tedd közzé, ha arra vonatkozó ötleted van, hogy hogyan lehetne a játékot vagy annak következő verzióit jobbá tenni! Tudj róla, hogy nem tudunk az itt lévő bejegyzésekre reagálni, ill. nem tudunk minden új ötletet megvalósítani a játékban.
nickebaba
Hozzászólások: 9
Csatlakozott: 2011.08.01. 19:55

20 fölötti szint

Hozzászólás Szerző: nickebaba » 2013.03.03. 22:57

Tisztelt Fejlesztők!
A FAZ játékosai (akik magasabb szintekre jutottak), már hosszú idő óta mostoha gyermekei az Upjersnek. ugyanis gyakorlatilag semmiféle újítás, fejlesztés nem történik a játékban. Ha megnézik, épp ezek azok a játékosok, akik pénzt áldoznak a játékra. Talán itt volna az ideje, hogy valamivel kedvet csináljanak a további játékhoz. Gondolok itt pl. a kövekre. A pecázások alkalmával rengeteg követ ad a rendszer. Ez rendben is volna, ha lenne mire használni. Én pl. nagyon régen aktiváltam mindent, amihez kövek szükségesek. Az egyesületembe is nagyon sokat beadtam, de már oda sem kell. Még így is kb. 7 ezer kövem van, amivel gyakorlatilag semmit sem tudok kezdeni.
Épp a napokban dobta piacra az összes halát a listavezető. Igaz, nem törölte magát, de nyilván abbahagyta a játékot. Ez nem véletlen, és nagy a valószínűsége, hogy továbbiak követik.
Ezen kívül: bevezették, hogy az egyesületi tagoktól a vásárlók egyesületi tóban fogható halakat is kérnek. Ez nem pozitívum, hanem kifejezetten rossz. Ugyanis aki egyesületi tag (és esetleg még prémiumos is), ugyanannyi PP-vel tud pecázni, mint más. Ha azt nézzük, hogy ez hányféle halat jelent, és milyen mennyiségben... A vásárlók által kért mennyiségnek még a felét sem lehet kifogni napra leosztva. És bizony vannak olyan halak, amiket egyszerűen nem is adnak a tavak (pl. homoki küsz), vagy csak nagyon ritkán. Ezzel ellentétben van olyan (kétszárnyú márna), amiből nagyon sokat lehet fogni, és ráadásul már három tóba is betették. Ennek egyenes következménye, hogy az értéke már-már egyenlő a nullával. A vásárlók persze szinte sosem kérik. Azt sem igazán értem, hogy miért van csókos durbincs a prémiumos tavakban. Hol prémiumos hal a totál értéktelen durbincs?

Javaslatom a kövekkel kapcsolatban: lehessen a piacon értékesíteni, vagy felhasználni az egyesületben (mint ahogy a szemetet, dekorációt stb. is kérik alkalmanként), vagy pedig fejlesszenek (ami már nagyon időszerű volna), hogy fel lehessen használni.

Aki megvásárolja a prémiumtagságot, mivel sokkal többféle halat kell fognia, ne 5, hanem 4 percenként kapjon PP-t. Ezzel talán kompenzálni lehetne azt, hogy mennyivel több halfajtára van szüksége, ezen kívül újabb ösztönző tényező lehetne a prémiumtagságra.

Nagy probléma még az egyesületi tagság. Ugyanis gyakorlatilag semmiféle kompenzáció nincs az egyéni fejlődés tekintetében, mindössze óriási terhet jelent. Ez már sokszor volt téma, mégsem történt semmi azon kívül, hogy bevezették, hogy a vásárlók kérik az egyesületi halakat is, ami tulajdonképpen még nagyobb teher, mintsem előny volna.

Kedves Gabesz!
Kérlek továbbítsd panaszomat/kérésemet az illetékesek felé. Lehet, hogy pusztába kiáltott szó marad, de hátha...

Köszönöm szépen, Murphy

Jolikahhh
Hozzászólások: 11
Csatlakozott: 2011.07.22. 13:25

Re: 20 fölötti szint

Hozzászólás Szerző: Jolikahhh » 2013.03.10. 12:34

100 %-ig egyet értek az előttem szólóval!Időszerű lenne a fejlesztés.

Válasz küldése

Vissza: “Javaslatok és Ötletek”