A halasban nincsenek ünnepek?

Itt tedd közzé, ha arra vonatkozó ötleted van, hogy hogyan lehetne a játékot vagy annak következő verzióit jobbá tenni! Tudj róla, hogy nem tudunk az itt lévő bejegyzésekre reagálni, ill. nem tudunk minden új ötletet megvalósítani a játékban.
Katka01
Hozzászólások: 78
Csatlakozott: 2012.05.18. 07:58

A halasban nincsenek ünnepek?

HozzászólásSzerző: Katka01 » 2013.02.13. 13:41

Sziasztok!

Lehet nem jó helyre írom a hozzászólásomat,de engedjétek meg az alábbi észrevételem közlését!
Valahogy nem kap a halas annyi törődést,mint a többi játék!:( Már karácsonykor is,ha csak azt adták volna vissza ami tavaly volt,jó lett volna,ezzel szemben amit kaptunk,háát..inkább szóra se érdemes!:( Félre értés ne essék,nem kritizálni akarok,csak felhívni a figyelmet arra,hogy igen is itt is van élet,és tudok pár egyesületet ahol a vezetők mindent megtesznek azért,hogy egybe tartsák a csapatukat!
Most itt van a Valentin nap! A halas ebből is kimarad?Vagy a farsangi hangulat?Ide nem ér el?

Remélem előbb-utóbb csak lesz valami változás!

Sziasztok:Katka1

ZSUZSA2,
Hozzászólások: 7
Csatlakozott: 2012.04.16. 11:48

Re: A halasban nincsenek ünnepek?

HozzászólásSzerző: ZSUZSA2, » 2013.02.13. 17:11

Szia Katka teljesen egyetértek veled, augusztusban jött a béka és a kiméra és azóta semmi.Megállt az élet,jó lenne néhány új hal vagy új tenyésztési színek.Rendben van, azoknak kedveznek plusz ajándékokkal akik rendelnek érmét,vannak új háterek,díszek de ez is mind általában érmés.Vártam a karácsonyt most mit lehet gyűjteni ,,hát semmit'' lehetett volna folytatni a tavalyi gömbgyűjtést.Nem kérünk mi nagyon sokat bármi jó lenne(csak legyen már valami új)mert kezd egyhangú lenni a játék.Jó lenne ha egy moderátor segítene és továbbítaná,hogy kezd unalmas lenni a játék és talán kitalálnak valamit.Tudom ha unom ne csináljam ,de szerintem mindenki szeretne valami újat.sziasztok Zsuzsa


Vissza: “Javaslatok és Ötletek”