Aktuális újdonságok!

A csapat hivatalos bejelentései
Gabesz
Hozzászólások: 3954
Csatlakozott: 2011.05.31. 18:27

Aktuális újdonságok!

HozzászólásSzerző: Gabesz » 2011.07.01. 08:10

Kedves Játékosok!
A fórumcentralizáció miatt bizonyos újdonságokról nem tudtunk valós időben hírt adni, ezért most az elmúlt napok összes újdonságát egy bejelentésbe sűrítjük.

1. A prémiumtagsággal bíró játékosok a "még fejlesztendő halaknál" ezentúl látják a halak aktuális szintjét is.

2. A pecázást könnyebbé-egyértelműbbé tettük az első 3 szinten.

3. Elérhető egy különleges bónuszcsomag, melynek összértéke 78 érme, és a következőket tartalmazza:
Kép
* 1 havi prémiumtagság
* 20 Wobbler csali
* 20 csigamorzsa eledel
Ára: 50 érme, azaz több, mint 35%-ot tudsz a csomaggal spórolni!

4. Új halacskák érkeztek a Free Aqua Zooba. Az új jövevények: csikóhal, pintyponty és elefánthal
Nézzetek be a boltba, ott akkor is megvásárolhatjátok őket, ha a szintállásotok alapján még nem tudnátok pecázással kifogni őket.
Kép

5. Új gombot találtok a tenyésztési áttekintésben jobb oldalon. Ezzel megszakíthatjátok a folyamatban lévő tenyésztést, a tenyésztés költségét ilyenkor teljesen visszakapjátok. Vagy folytathatjátok egyedül, aminek az ára a szokásos 10 érme.

6. A piacon immár ár és szint szerint is keresgélhetitek a legjobb ajánlatokat.

7. A piacon ezentúl nem húzni kell a halakat piacra helyezéskor, hanem az adott hal kategóriájára kattintva egy kis piac-ikonra kell kattintani az eladni kívánt hal keretén belül. Ilyen a piac-ikon: Kép

8. A raktárban ezentúl nem csak egyesével adhatjátok vissza a halakat a természetvédő bácsinak, hanem egy klikkeléssel az összes adott fajtájú halat is le tudjátok adni. Szintén nem kell többet húzni a halakat, hanem a halat körülvevő keretben lévő ikonnal kell elvégezni a műveletet. Az ikon így néz ki: Kép

9. Új dísztárgyak is érkeztek, mégpedig egy rák és egy világítótorony.
Kép

Ha bármi nem jelenne meg az újítások után a böngészőtökben, tudjátok, a szokásos dolgot kell elvégezni, süti- és gyorsítótártörlést, végszükség esetén másik böngészővel is ki lehet próbálni a játékot.

További újdonságok folyamatban, addig is jó szórakozást!

Gabesz
Az admin is csak ember, túlnőtt rajtam a levéláradat:(. Ezért nem tudsz nekem üzenetet küldeni. Kérlek, szükség esetén kérdezz a megfelelő fórum Kérdések rovatában, fordulj a moderátorokhoz, vagy írj a Támogatásra! Megértésed köszönöm!

Vissza: “Bejelentések”