Oldal: 1 / 1

Nagy tavaszi bónuszakció!

Elküldve: 2015.03.24. 14:53
Szerző: Gabesz
Kedves Játékosok!

Egy kis meglepetéssel szeretnénk szolgálni minden játékosunk számára. Elindítottunk egy nagy tavaszi bónuszakciót! Ez azt jelenti, hogy a vásárlási felület által nyújtott mennyiségi bónuszokat átmenetileg megdupláztuk, tehát most minden Upjers-játékban kétszer annyi mennyiségi bónuszt oszt a rendszer a vásárlásod után, így akár 60% bónuszt is bezsebelhetsz*.

Kép

A vásárlási folyamat során mindig előre láthatod, hogy hány prémiumvalutát készülsz venni. A bónusz mindig már be van számítva van az ott látott mennyiségben!

Ha prémiumvalutát vásárolsz, érdemes úgy csinálni, hogy az aktuális bónuszajándékunkat is beszerezd ezáltal! Erről ITT tájékozódhatsz, ahol is mindig a legutolsó bejegyzés az aktuálisan érvényes bónuszajándék.

*Fontos: ez az akció a telefonos és SMS-vásárlási módokra technikai okokból nem vonatkozik. És ügyelj rá: nem arról van szó, hogy kétszer annyi prémiumvaluta érkezik, mint amit a vásárlási felületen látsz, hanem arról, hogy a vásárlási felületen látható mennyiségi bónuszértékek most a szokásosnál 2-szer magasabb százalékos szintre vannak állítva átmenetileg.

Upjers-csapat

Kép

Re: Nagy tavaszi bónuszakció!

Elküldve: 2015.05.08. 14:54
Szerző: Gabesz
FIGYELEM: MÁR CSAK MÁJUS 11-E DÉLIG!