Nagyobb frissítés érkezett!!

A csapat hivatalos bejelentései
Lezárt
Gabesz
Hozzászólások: 3954
Csatlakozott: 2011.05.31. 18:27

Nagyobb frissítés érkezett!!

Hozzászólás Szerző: Gabesz » 2011.07.28. 09:38

Még 2 hónap sem telt el a Free Aqua Zoo játék indítása óta és máris átléptük az 1 milliós játékoslétszámot. Az Upjers játékkovács ezen nagy alkalomból belenyúlt a bűvészdobozába és egy olyan funkciókat csempész a játékba, melyet talán már sokan várnak. Két újdonság is kerül a játékba.

Ezentúl pecázás közben nem csak hal vagy hulladék akadhat a sporthorgászok horgára, hanem színes kövecskék is. A köveket gyűjteni kell, ezzel lehet ugyanis új játékelemeket rejtegető épületeket aktiválni. Az elején a trükksulit, ahol a halaid fantasztikus trükköket sajátíthatnak el.

A játékosok a trükksuli akváriumába helyezhetik kedvenc halaikat és ott szaltókat, hullámokat, vagy más trükköket taníthatnak nekik. Ha azok megtanulták a trükköt, vissza lehet őket helyezni az akváriumba, ahol időről-időre elő is adják impozáns tudományukat.

A tenyésztés is kap egy kis változtatást, ezentúl ugyanis már a 3. szinttől is elérhető a tenyésztelep, mely szintén kövekkel aktiválható.

Kép
Az admin is csak ember, túlnőtt rajtam a levéláradat:(. Ezért nem tudsz nekem üzenetet küldeni. Kérlek, szükség esetén kérdezz a megfelelő fórum Kérdések rovatában, fordulj a moderátorokhoz, vagy írj a Támogatásra! Megértésed köszönöm!

Lezárt

Vissza: “Bejelentések”