Zsoldosok

Itt tedd közzé, ha arra vonatkozó ötleted van, hogy hogyan lehetne a játékot vagy annak következő verzióit jobbá tenni! Tudj róla, hogy nem tudunk az itt lévő bejegyzésekre reagálni, ill. nem tudunk minden új ötletet megvalósítani a játékban.
Ranchor108
Hozzászólások: 123
Csatlakozott: 2013.07.24. 07:25

Zsoldosok

HozzászólásSzerző: Ranchor108 » 2014.12.16. 12:53

Sziasztok!

Mivel egyre drágábbak a katonák heti zsoldjai és a magasabb szintű fegyverek/páncélok elkészítése sem 10 percbe kerül, egy apró, szerintem könnyen teljesíthető fejlesztést szeretnék kérni.

Amikor rákattintok egy harcosra, akkor ne csak annyi legyen kiírva nála alul, hogy "leszerel: 2014.12.16.", hanem legyen ott az óra és talán a perc is.

Úgy tapasztalom, hogy a rendszer pontosan nyilvántartja, hogy mikor léptettem be az általam épp vizsgált harcost (nekem már túl bonyolult lenne), s egyáltalán nem mindegy, hogy egy fél óra múlva szerel le, vagy pedig van még legalább 10 órája hátra. Sokkal jobban tudnám tervezni a csatákat: rakjak-e rá fegyvert/páncélt, mert még egyszer megütjük vele az ellent, vagy hagyjam csupaszon; legurítson-e még egy korty gyógyitalt vagy kár belé; püföljön-e próbababát, vagy csak a pentákulumon bambuljon még egy pár percig, mielőtt elküldöm stb.

Köszönettel: Ranchor

Vissza: “Javaslatok és Ötletek”