Barát látogatás Xp

Itt tedd közzé, ha arra vonatkozó ötleted van, hogy hogyan lehetne a játékot vagy annak következő verzióit jobbá tenni! Tudj róla, hogy nem tudunk az itt lévő bejegyzésekre reagálni, ill. nem tudunk minden új ötletet megvalósítani a játékban.
scudoo
Hozzászólások: 21
Csatlakozott: 2014.08.01. 22:26

Barát látogatás Xp

HozzászólásSzerző: scudoo » 2014.09.12. 10:13

Babarát látogatásonként kapunk 100 Xp-et, ez ha van maximális barát akkor 2400 Xp. Ez a játék elején még ösztönző is, mert ezzel akár szintet is lehet lépni, amikor még kevés Xp kell szintenként.
Később ez már csak csepp a tengerbe, és ezért lanyhul a barátok látogatása.
Javaslatom lenne, hogy emelni akár szintenként, vagy 5 szintenként a kapott Xp-ket érte, hogy újra motiváló legyen. Nem azt mondom, hogy olyan mértékű mint az elején, de amikor már több százezer Xp kell egy szinthez, akkor ez már háttérbe szorul.

Lillalufi
Hozzászólások: 26
Csatlakozott: 2014.04.01. 15:21

Re: Barát látogatás Xp

HozzászólásSzerző: Lillalufi » 2014.09.20. 13:09

Nem feltétlenül az Xp-t kell növelni,ott vannak a részletek amiket kaphatsz velük,ha ezek jók,és értékesek,akkor is megéri.
Szerencsére egyre több ilyen tárgy jön be,de jelenleg csak szobrok.amik igazából hasznosak.Bár 1-1 trónterem is jó lehet.

pl én másik játékban(my little farmies) félmillió Tp kelett egy szintlépéshez,vagy több,mégis belépegettem,mert megérte a részleteket gyűjteni.Mivel így arany épületeket lehetett kigyűjteni(ott az arany,ami itt kristály,de ott lényegesen kevesebb volt belőle).Illetve jó állatokat.Meg ott szerintem ami nagyptt dobott rajta az 5. szintű épületek voltak.
Én inkább ezt javasolnám,hogy ide is be kéne vezetni,5. szintű tárgyakat,amiket nem lehet kiegészíteni,csak így összegyűjteni,illetve cserélni,mivel ezekért megérné a belépegetés.Mert megvenni nem lehet.
Persze ehhez megfelelő értékük kell hogy legyen.Például lehet olyan,amibe ha aranyat fizetsz,akkor a pl koboldok a nagymennyiségű arany láttán,megújult erővel kezdenek dolgozni.Ez függ attól,hogy mennyi aranyat teszel bele(lenne max korlát),és akár gyorsabban dolgoznak,de lehet az is,hogy nehezebben fáradnak el,később mennek aludni.
vagy például egy asztal,ami mellé 2-- goblint ültethetsz,így közös erővel dolgozhatnak a tárgyakon,jól jön,ha gyorsan akarsz valamit gyártani.
Illetve még soksok ötletet ki lehet találni ez 2 mindössze,de adok mondhatok még,ha esetleg az kéne,hogy ezt bevezessék.


Vissza: “Javaslatok és Ötletek”