Általános beszélgetés a játékkal kapcsolatban

Mi történik a játékban? Ez a szekció a helye minden, a játékra vonatkozó közlésnek.
butuska
Hozzászólások: 22
Csatlakozott: 2015.05.26. 07:56

Re: Általános beszélgetés a játékkal kapcsolatban

Hozzászólás Szerző: butuska » 2015.12.21. 19:09

...és az érdekességek sora még hosszasan folytatódik. Egy ismerősöm történetét adom közzé, tanulságos! Pénteken volt egy olyan nap, amikor az adventi naptárból meglepetés ajándékot kaphattunk. (én 1. szintű bálványos oltárt kaptam, amiből nem volt még sok, csupán 28 db) a lényeg, hogy másnak minotaurusz ezüstszobor jutott. Persze csak olyan Mátyás királyi módra, mert meg is kapta és nem is... Mivel nem volt fellelhető, írt is a támogatásnak erről. Ők elismerték, hogy valóban így történt, és hogy nem is kaphatott volna ilyet, mert ez egy sikertárgy, meg egyébként sem érte még el azt a szintet, stb. Mintha valami nagy kegyet gyakoroltak volna szöveggel adtak helyette egy troll szobrot. Az előbbi 675 dicspont, az utóbbi 436. Egyszóval a bálványos oltár az zsír ajándék, ha meg valami értékeset kapnál, az meg hogy lehet!!!???

Avatar
Hanga
Hozzászólások: 8010
Csatlakozott: 2011.06.11. 08:28

Re: Általános beszélgetés a játékkal kapcsolatban

Hozzászólás Szerző: Hanga » 2015.12.21. 22:59

butuska írta:...és az érdekességek sora még hosszasan folytatódik. Egy ismerősöm történetét adom közzé, tanulságos! Pénteken volt egy olyan nap, amikor az adventi naptárból meglepetés ajándékot kaphattunk. (én 1. szintű bálványos oltárt kaptam, amiből nem volt még sok, csupán 28 db) a lényeg, hogy másnak minotaurusz ezüstszobor jutott. Persze csak olyan Mátyás királyi módra, mert meg is kapta és nem is... Mivel nem volt fellelhető, írt is a támogatásnak erről. Ők elismerték, hogy valóban így történt, és hogy nem is kaphatott volna ilyet, mert ez egy sikertárgy, meg egyébként sem érte még el azt a szintet, stb. Mintha valami nagy kegyet gyakoroltak volna szöveggel adtak helyette egy troll szobrot. Az előbbi 675 dicspont, az utóbbi 436. Egyszóval a bálványos oltár az zsír ajándék, ha meg valami értékeset kapnál, az meg hogy lehet!!!???
Bírom, hogy negatívumokat könnyebb írni, mint pozitívumokat. Véleményem szerint nagyon jók lettek az ajándékok.

Meg lehet nézni: KÉP

Van köztük tróntermi járólap, 3-as szintű bálványos oltár, 3-as szintű sparhelt, 3-as szintű ágy, 3-as szintű bogrács. Véletlenszerű kártyákból pedig kis pókhálót, valamint Samu csontvázat kaptam. Ezeknek ugyan nincs akkora dicsértéke, mint a trollnak, de aranyosak. A többi ajándék is lényegében jó, de ha valakinek mégsem tetszik, nem 1-1 ajándékból kiindulva kell negatív véleményt írni. Mégha csak 1 olyan is van ami tetszik, már megérte kinyitogatni az ablakokat. Ingyen volt, ajándék...
_____ szövetkezet aktív tagot keres! További infó: ITT

butuska
Hozzászólások: 22
Csatlakozott: 2015.05.26. 07:56

Re: Általános beszélgetés a játékkal kapcsolatban

Hozzászólás Szerző: butuska » 2015.12.22. 06:48

Béla a 18. születésnapján borítékos sorsjeget vásárol. Láthatóan 10M forintot nyer. Amikor fel akarja venni a nyereményét, a kibocsátó cég közli vele, hogy valamilyen nyomdai hiba történt, mert ők nem is akartak ekkora nyereményt, és egyébként is Béla még túl fiatal. De adnak 6 milliót szép, frissen nyomtatott, gyűrődésmentes bankjegyekben, ami nagyon értékes ám! Ettől Béla bizonyára nagyon boldog lesz.
Igen, én is ismerem azt a régi, dakota közmondást, ami az ingyen kapott igavonó állat fogsorára vonatkozik. Örülök, hogy a véletlenszerű tárgyakból még valaki kapott értékeset. Itt kell megjegyeznem az első ablak 5 kristályát is. Viszont a jelen esetben egy kicsit más a lényeg. Ha nekem dobta volna a gép azt a szobrot, akkor zokszó nélkül megkapom. De hogy azért, mert valaki még nem érte el azt a szintet, amikor jogosulttá válhat egy nyereményre, és emiatt kiemelt gesztusként helyette egy kisebb értékűt kap, semmiképpen nem lehet pozitívumként elkönyvelni. ...szerintem...
UFF

butuska
Hozzászólások: 22
Csatlakozott: 2015.05.26. 07:56

Re: Általános beszélgetés a játékkal kapcsolatban

Hozzászólás Szerző: butuska » 2016.01.02. 09:07

Üdv ismét!
Az idei évben is szándékomban áll néhány érdekességre rávilágítani. Tudom, hogy változást nem érek el vele, de néhány olvasót nem ér meglepetésként, ha hasonlóval találkozik.
Nemrég megírtam, hogy igen kevés sárkánykövet kaptam a kalandozásért. (...és hogy ne csak negatívumot írjak:) Ma reggel magam is meglepődtem, 22 szörny 1900 körüli kőmennyiséget kalandozott össze az éjszaka folyamán!!!
Feltűnt valakinek, hogy már 16-os dicsszint esetén is 12 perc alatt érkezik az új szörny a kotorékba? Mit gondoltok, 59-es szint esetén mennyi idő kell hozzá? Segítek, ugyanennyi. Egyszóval semmi különbség a 80% és a 295%-kal gyorsabban érkező szörnyek között. Gondolom, MÁV-val közlekednek.
Próbáltam előszedni maradék matektudásomat, de sem a sárkánykő, sem az érkezési idő kiszámolása nem jött össze. Nyilván valamilyen bonyolult informatikai összefüggés állhat a háttérben, aminek megértése meghaladja tudásomat.

Avatar
Hanga
Hozzászólások: 8010
Csatlakozott: 2011.06.11. 08:28

Re: Általános beszélgetés a játékkal kapcsolatban

Hozzászólás Szerző: Hanga » 2016.01.02. 09:50

Ne a negatívumokat keresd idén is a játékban. Inkább játssz. :)
_____ szövetkezet aktív tagot keres! További infó: ITT

Válasz küldése

Vissza: “Általános”