Feladatok

Itt találod a leggyakrabban feltett kérdések és az arra adott válaszok listáját. Kérjük, mielőtt közzétennél egy kérdést, mindig itt nézz szét először!
Lezárt
Gabesz
Hozzászólások: 3954
Csatlakozott: 2011.05.31. 18:27

Feladatok

Hozzászólás Szerző: Gabesz » 2010.06.24. 09:30

..
A feladatok olyan önként vállalható megbízások, melyeket automatikusan fogsz kapni, amint elérted az "Sziget Elek" szintet (5. szint).

A feladatokról rendszerüzenetben kapsz értesítést, ami azt is elárulja, hogy mi szükséges a feladat teljesítéséhez és ezért milyen jutalom jár. Ekkor csónakázz be "Aranypartra", és kattints az ott megjelenő nyílra ( Kép ), amely a feladatra mutat! Küldd be a kívánt termékeket, amint rendelkezésedre állnak! Ha teljesítetted a feladatot, az érte járó jutalom azonnal felíródik a fiókodra.

A te választásod, hogy a feladatot teljesíted vagy nem, viszont visszautasítani nem tudod őket. A feladatok nincsenek időhöz kötve. Amíg nem teljesítesz egy feladatot, addig nem kapsz újabbakat.

Ha teljesítettél egy feladatot, 48 órát kell várnod a következőre, melyet ismét Aranyparton találsz majd meg.

Ha nagyon gyorsan teljesíted a feladatokat, előfordulhat, hogy az egyik feladat olyan terméket kér tőled, amelynek termelésére még nem vagy jogosult, mert még nem érted el az ahhoz szükséges szintet. Ez NEM hiba, ilyenkor tedd kicsit félre a feladatokat és koncentrálj a pontszerzésre.

Ha a feladat teljesítésekor dísztárgy a jutalom, figyelj rá, hogy azoknak mindig 2 szabad hely kell a polcodon. Ha nincs két szabad helyed, a jutalmad csak akkor fog feltűnni, amikor helyet szabadítottál fel.

A Kormányzó szinttől kezdve különleges, uralkodói feladatokat teljesíthetsz.

<<< vissza a Tartalomjegyzékhez >>>
Az admin is csak ember, túlnőtt rajtam a levéláradat:(. Ezért nem tudsz nekem üzenetet küldeni. Kérlek, szükség esetén kérdezz a megfelelő fórum Kérdések rovatában, fordulj a moderátorokhoz, vagy írj a Támogatásra! Megértésed köszönöm!

Lezárt

Vissza: “GYIK - Segítség Kezdőknek”