Vevők a kert alatt

Itt találod a leggyakrabban feltett kérdések és az arra adott válaszok listáját. Kérjük, mielőtt közzétennél egy kérdést, mindig itt nézz szét először!
Lezárt
Gabesz
Hozzászólások: 3954
Csatlakozott: 2011.05.31. 18:27

Vevők a kert alatt

Hozzászólás Szerző: Gabesz » 2010.06.24. 09:28


Kik azok a Vevők?

Vevőnek nevezzük azokat az ügyfeleket, akiket a rendszer küld a kerted aljába (rendszerkarakterek).
Nap mint nap felkeresik a kertedet, hogy friss biotermékeket vásároljanak tőled.
Naponta 4 vevőd érkezik kertenként.
A napi vevőszámot növelheted, ha emeled a kerted deko-pontjait a kertedbe helyezett dísztárgyakkal.

Ha rákattintasz egy vevőre, megnyílik egy ablak - a vevő bevásárolólistája. Itt nézheted meg, hogy mit szeretne venni az adott vevő, és összesen mennyit hajlandó érte kifizetni. Némelyik vevő jól fizet, mások kevésbé jól. Ha saját magad termeled a termékeid, akkor a vevők kiszolgálása jó pT-szerzési lehetőséget nyújt számodra.
Ha a vevő által kívánt termék nem vagy nem elegendő mennyiségben áll a rendelkezésedre, akkor a hiányzó terméket piros színnel látod a bevásárlólistán, illetve csak a "nem" vagy "később" gombok jelennek meg.

Ha rendelkezésedre áll a kívánt termék, akkor megjelenik egy "igen"-gomb is, melyre rákattinthatsz.
A vevők nem sértődékenyek. Ha kiszolgálod, ha elküldöd, másnap is pont ugyanannyi vevő jelenik majd meg nálad.

A kertedre vezető úton maximum 14 vevő gyűlhet össze. Egészen addig várnak, amíg ki nem szolgálod vagy el nem küldöd őket.
Bejelentkezés után, illetve az F5-gombbal való frissítés után a vevők rendszerint óránként jelennek meg. Ha több óráig nem voltál játékban, akkor az összes vevő, aki ez idő alatt feltűnt volna, most egyszerre érkezik meg.

Ha egy vagy több napig nem léptél be a tanyádra, összesen maximum 14 vevő gyűlik össze az úton. Több vevő nem fér el, tehát ha huzamosan nem látogatod a tanyádat, nem fog ennél több vevő érkezni visszamenőleg.

<<< vissza a Tartalomjegyzékhez >>>
Az admin is csak ember, túlnőtt rajtam a levéláradat:(. Ezért nem tudsz nekem üzenetet küldeni. Kérlek, szükség esetén kérdezz a megfelelő fórum Kérdések rovatában, fordulj a moderátorokhoz, vagy írj a Támogatásra! Megértésed köszönöm!

Lezárt

Vissza: “GYIK - Segítség Kezdőknek”