Oldal: 1 / 1

Polcok

Elküldve: 2010.06.24. 09:23
Szerző: Gabesz
A kerted melletti polcon tárolhatod a növényeidet, ide kerül az is, amit learatsz.
Az üvegeken lévő szám elárulja neked, hogy az adott növényfajtából hány darabod van.
Az üvegek melletti szintjelző (mutatóujj) csak jelképes, az üvegek ugyanis korlátlan mennyiségű terméket tudnak tárolni.

Hogyan lehet egy második polcom is?
Ha egy második polcot szeretnél vásárolni (a polc maga 10,000 pT-ba kerül), rendelkezned kell prémiumtagsággal, és el kellett, hogy érjed a "Kumquatcsősz" szintet (9-es szint). Ha az első polcod megtelt, minden további termék vagy növény automatikusan a második polcodon fog megjelenni. Ha újra elég hely van az első polcodon, akkor a termékek oda rendeződnek át.
A polcok közt a polc alatti nyíllal tudsz váltani.

Hogyan aktiválhatok egy második polcot?
A polc aktiválásához először is prémiumfiókkal kell rendelkezned. (kattints a kerted felett lévő kis "c"-re, hogy prémiumtagságot vásárolhass, vagy lépj be a játékon belüli súgóba, hogy többet tudj meg erről a lehetőségről). Ezután látod majd, hogy egy lakat tűnt fel a polcod melletti kis kalyibán. Kattints a lakatra, egy kérdés tűnik majd fel arról, hogy szeretnél-e venni egy második polcot. Kattints az "igen"-re, ezáltal a második polc aktiválódik, a 10.000 pT pedig levonásra kerül az egyenlegedből.

Hogyan szabadíthatok fel helyet az első polcomon anélkül, hogy vennék egy másodikat?
Ha még nem érted el a szükséges szintet, vagy nincs prémiumfiókod, felszabadíthatsz helyet a polcodon azáltal is, hogy egy bizonyos termékből az összes mennyiséget elküldöd saját magadnak szerződéses ajánlatban. (pl. ha van 234 paradicsomod, küldj saját magadnak szerződést 234 paradicsomra). Ahogy a szerződést elküldted, a magok eltűnnek a polcodról és egy hely felszabadul. Ha újra szükséged lenne a növényre, fogadd el a szerződést, vagy vond vissza, és azok újra feltűnnek majd a polcodon.
De vigyázz, ha nincs több hely a polcodon, akkor nem tudod a szerződéseket elfogadni vagy visszavonni.

<<< vissza a Tartalomjegyzékhez >>>