Koktélbár

Itt találod a leggyakrabban feltett kérdések és az arra adott válaszok listáját. Kérjük, mielőtt közzétennél egy kérdést, mindig itt nézz szét először!
Gabesz
Hozzászólások: 3954
Csatlakozott: 2011.05.31. 18:27

Koktélbár

HozzászólásSzerző: Gabesz » 2010.06.24. 09:14

A koktélbárt Aranyparton találod, rögtön a csónak mellett.
Itt is szerezhetsz pontokat, illetve a költségvetésedet is kiegészítheted pár pálmaTallérral.

Ha beléptél a koktélbárba, válassz ki egy turistát úgy, hogy ráklikkelsz.
A turisták szövegbuborékban adják a tudtodra, hogy milyen koktélt szeretnének, a te feladatod pedig az, hogy minél jobban eltaláld az ízlésüket.
Viszont nem vagy köteles pontosan azokból az összetevőkből készíteni a koktélt, mint amit a turista kért.

A koktél elkészítéséhez kattints a polcodon lévő megfelelő termékre, illetve a bárban lévő jégkockákra. A séker minden klikkeléssel egyre inkább teli lesz.
Ha megjelent a zöld nyíl, a sékert ráhúzhatod a cerkófra, aki összerázza neked.
Ezután a turista hangot ad a véleményének, és azt is közli, hány pontot kapsz a munkádért.
Ha ezután egy másik turistát szeretnél kiszolgálni, akkor kattints rá az éppen kiszolgált vevőre, ekkor három új, szomjas turista fog feltűnni.

Mikor a koktélbárban vagy, és egy turista kiszolgálása után az ablakban bárhova kattintasz, akkor elhagyod a bárt.
Viszont az ablaknak a jobb felső sarkában van egy piros x is, azzal bármikor elhagyhatod a koktélbárt.

Eltérő a helyzet, ha a játéknak a legelején vagy és első alkalommal térsz be a bárba. Ilyenkor a bárt nem tudod elhagyni addig, amíg meg nem tanulod a koktélkészítést.
A rendszer ad neked pár növényt, ami a polcodra kerül. És azt várja a rendszer, hogy ezekre kattintva töltsd meg a sékert. Legalább egyszer kattints az egyikre, hogy növény is kerüljön a sékerbe, ilyenkor nem elég csak a jégre kattintva feltölteni a sékert.
Ha a sékert megtöltötted, húzd a cerkófra, ő összerázza és a turistának adja, aki persze hangot ad majd a véleményének. És innentől ugyanúgy hagyod el a koktélbárt, ahogy fentebb említettem.

Egy nap maximum 24 turista látogatja meg a strandbüfét.

Ha minden turistát kiszolgáltál, egy idegenvezető jelenik meg a büfénél. Bizonyos összegű érme fejében azonnal odacsábít még 5 turistát, így több pontot szerezhetsz.
Az idegenvezető díja együtt nő a szinteddel.


<<< vissza a Tartalomjegyzékhez >>>
Az admin is csak ember, túlnőtt rajtam a levéláradat:(. Ezért nem tudsz nekem üzenetet küldeni. Kérlek, szükség esetén kérdezz a megfelelő fórum Kérdések rovatában, fordulj a moderátorokhoz, vagy írj a Támogatásra! Megértésed köszönöm!

Vissza: “GYIK - Segítség Kezdőknek”