Mihez kezdjek a tallérokkal?

Itt tedd közzé, ha arra vonatkozó ötleted van, hogy hogyan lehetne a játékot vagy annak következő verzióit jobbá tenni! Tudj róla, hogy nem tudunk az itt lévő bejegyzésekre reagálni, ill. nem tudunk minden új ötletet megvalósítani a játékban.
cccvvv
Hozzászólások: 5
Csatlakozott: 2012.10.29. 18:39

Mihez kezdjek a tallérokkal?

Hozzászólás Szerző: cccvvv » 2013.08.20. 14:51

Mindenem megvan, ami tallérokért megvehető. Az összes talléros fejlesztésen túl vagyok. Most nagyon sokáig egy helyben tipródok, mert bármilyen újítás (épületfejlesztés, területbővítés stb.), ami kimozdíthatna a holtpontról és kicsit érdekesebbé válhatna a játék, csak aranyrúd ellenében elérhető. Nem kevés aranyrúdért. Hamarosan 33-as szintre jutok a játékban, és nincs semmi teendőm, vagy fejlődési lehetőségem. Ezt a szintet úgy értem el, hogy vásároltam már egy csomó aranyrudat. Nincsenek elvi problémáim azzal, hogy pénzbe kerül a játék, ezért minden hónapban hajlandó is vagyok áldozni rá. Most azonban becsapottnak érzem magam, mert hiába jön össze rengeteg pénz napi szinten, nem tudom mire elkölteni. Az sem zavarna, ha csillagászati összegekért kellene megvásárolni a továbbjutási lehetőséget, de az zavar, hogy elfogytak a lehetőségeim és nincs mire gyűjteni, tehát feleslegesen gyűlik a pénzem és kezd unalmassá válni a játék. Több vásárlási lehetőséget kérek (tallérokért)! Köszönöm:)

varosib
Hozzászólások: 41
Csatlakozott: 2013.07.09. 17:51

Re: Mihez kezdjek a tallérokkal?

Hozzászólás Szerző: varosib » 2013.08.20. 15:26

cccvvv írta:Mindenem megvan, ami tallérokért megvehető. Az összes talléros fejlesztésen túl vagyok. Most nagyon sokáig egy helyben tipródok, mert bármilyen újítás (épületfejlesztés, területbővítés stb.), ami kimozdíthatna a holtpontról és kicsit érdekesebbé válhatna a játék, csak aranyrúd ellenében elérhető. Nem kevés aranyrúdért. Hamarosan 33-as szintre jutok a játékban, és nincs semmi teendőm, vagy fejlődési lehetőségem. Ezt a szintet úgy értem el, hogy vásároltam már egy csomó aranyrudat. Nincsenek elvi problémáim azzal, hogy pénzbe kerül a játék, ezért minden hónapban hajlandó is vagyok áldozni rá. Most azonban becsapottnak érzem magam, mert hiába jön össze rengeteg pénz napi szinten, nem tudom mire elkölteni. Az sem zavarna, ha csillagászati összegekért kellene megvásárolni a továbbjutási lehetőséget, de az zavar, hogy elfogytak a lehetőségeim és nincs mire gyűjteni, tehát feleslegesen gyűlik a pénzem és kezd unalmassá válni a játék. Több vásárlási lehetőséget kérek (tallérokért)! Köszönöm:)
Hali!

Én is ilyesmi témában írtam tegnap a fórum egy másik részére.
Én is veszek aranyat de ez amibe a területfejlesztések kerülnek az elég sok.
És ha már a területfejlesztést csak aranyért lehet venni akkor mi a cél innentől a játékban?
mert eddig az volt a cél hogy kell egy területfejlesztés és ezért gyűjtöttem tallért és fejlesztettem az épületeimet hogy még gyorsabban meglegyenek.
Én is feldobtam ezt a csillagászati összegű talléros területbővítést, mert annak van értelme.
Szóval lényeg a lényeg egy kicsit átgondolatlan ez az egész innentől.

Batgold
Hozzászólások: 1
Csatlakozott: 2013.07.23. 15:58

Re: Mihez kezdjek a tallérokkal?

Hozzászólás Szerző: Batgold » 2013.08.20. 16:02

Helló!

Én is a 33-as szinten vagyok, van több mint 2 millió tallérom, de már két hete lejebb és lejebb csuszok a TOP listán mert nem tudok
fejleszteni. Ha nem lehet venni tallér-ért aranyrudat akkor nem lesz értelme tovább játszani.

cccvvv
Hozzászólások: 5
Csatlakozott: 2012.10.29. 18:39

Re: Mihez kezdjek a tallérokkal?

Hozzászólás Szerző: cccvvv » 2013.08.20. 16:46

Úgy tűnik, nem egyedül küzdök ezzel a problémával. Hozzátenném, hogy azt a kevéske dekorációt, amely elfér a hasznot is termelő épületek, karámok, növények mellett, lecseréltem értékesebbre. Nem azért, mert jobban tetszik, hanem, mert NINCS MIT CSINÁLNI, nincs hova fejlődni. Egy fővel sikerült a látogatottságott feltornázni, tehát még a vevői igények hihetetlen emelkedésével sem kell számolnom. Majd szint lépésnél esetleg engedélyez egy épületet fejleszteni, pontosan egy kattintással:)) Valahol olvastam a piac ötletét, ez jónak tűnik, mert a hosszú-hosszú átmeneti időszakot, amíg a pénzköltés lehetőségére várunk, segíthetne átvészelni. KEVDES JÁTÉKFEJLESZTŐK, kérlek beneteket, találjatok ki valami megoldást.:)

budavica
Hozzászólások: 52
Csatlakozott: 2013.07.16. 19:29

Re: Mihez kezdjek a tallérokkal?

Hozzászólás Szerző: budavica » 2013.08.23. 06:51

Batgold írta:Helló!

Én is a 33-as szinten vagyok, van több mint 2 millió tallérom, de már két hete lejebb és lejebb csuszok a TOP listán mert nem tudok
fejleszteni. Ha nem lehet venni tallér-ért aranyrudat akkor nem lesz értelme tovább játszani.
Sziasztok !
Ezt már én is javasoltam , mert teljesen egyetértek .Ha egyszer aranyrúdért lehet vásárolni tallért akkor miért nem lehet ez fordítva is , hiszen egy idő után értelmetlen lesz a játék ! Félre értés ne essék
Én teljesen tisztában vagyok azzal , hogy támogatni kell a játékot , de ezt már megtettem több alkalommal és még csak nem is kapok igazán bónuszt. Az úgynevezett potyogtatók alig hoznak valami értelmeset . Egyes szintű részletekből már majdhogynem 100 - 100 db. van .Nagyobbacska pl. 5 - ös szintűt egyáltalán nem adnak. Azt is sérelmezem , hogy amit a barátaim felajánlanak cserére , azt is aranyrúdért fogadhatom el .Nem túlzás ez ??? Ha már nem kapunk és vásárolni sem lehet legalább cserélni lehetne tallérért!!!! Egyébként még nem láttam választ a fórumon egyetlen alkalommal sem a készítők részéről ebben a témában ! Miért ?
Budavica

modesty99
Hozzászólások: 12
Csatlakozott: 2012.01.06. 19:51

Re: Mihez kezdjek a tallérokkal?

Hozzászólás Szerző: modesty99 » 2013.08.27. 19:37

Hadd csatlakozzak én is. 34-es szint, majd 5 milla játékpénz, csak épp nincs mit venni érte. Nekem sincs bajom azzal hogy venni kell aranyat, szoktam én is, de csak aranyért nem fogom fejleszteni a farmomat.
Tervez valamit a fejlesztő csapat ennek orvoslására? Vagy nézzek más játék után, ahol az arany cuccok valóban extrák, viszont sima játékpénzért is lehet haladni.

Zogu48
Hozzászólások: 8
Csatlakozott: 2013.08.27. 10:00

Re: Mihez kezdjek a tallérokkal?

Hozzászólás Szerző: Zogu48 » 2013.08.28. 14:38

Felháborító, hogy az "INGYENES" játékot csak egy-két hétig lehet ingyen játszani. Utána tejelni kell, mert nem jutsz 5-ről a 6-ra. Igenis lehessen aranyrudat vásárolni tallérért, ha már ingyenes :oops: .

voyage
Hozzászólások: 486
Csatlakozott: 2011.06.11. 00:46

Re: Mihez kezdjek a tallérokkal?

Hozzászólás Szerző: voyage » 2013.08.28. 20:35

Sziasztok!

Olvastam a hozzászólásokat, hogy sokan elégedetlenek. Én most léptem 34. szintre, de közel sem érzem úgy, hogy mindent megcsináltam volna, amit lehet. Vettem én is már párszor aranyrudat. De azért még négy termelő épület nincs meg, még egy állatnál se értem el a legmagasabb szintet tenyésztésben, a legmagasabb eddig 5. szintű, több állat tenyésztéséhez még gyűjtöm a kártyákat az ólhoz, még nincs parasztházam sem, azt is szeretnék, és még sok dekorációból nincs egy darabom sem, márpedig mindből szeretnék egyet. Én nem rohantam mindent megvenni azonnal. Úgy persze hogy nincs értelme hosszú távon, ha mindjárt mindent megvesz az ember. Lehet ám elszórakozni azzal, hogy az ember kártyákból szedi össze az adott dolgot, nem veszi meg aranyért. Az is célt ad a játéknak. És ott vannak a világcsodák, nekem még egyik sincs meg, az is cél, hogy mindet összegyűjtsem.
Valóban, én is írtam máshol, hogy viszonylag sok helyen kell aranyrúd, bővítéshez, épület fejlesztéshez, de ettől még vannak célok, amik enélkül is elérhetők, még ha lassan is. Emellett persze további játékelemek jól jönnének a tallérok költéséhez, én is nyugtáztam, hogy kezd nekem is sok lenni belőlük, persze én sok talléros dolgot nem vettem meg eddig, spórolós fajta vagyok.

Stallion
Hozzászólások: 25
Csatlakozott: 2011.05.26. 12:10

Re: Mihez kezdjek a tallérokkal?

Hozzászólás Szerző: Stallion » 2013.08.30. 12:09

Sziasztok!
Nekem van egy épületes javaslatom a tallérok elköltésére.
Legyen beváltható naponta egyszer mondjuk 1 millió tallér egy aranyra.
Ezzel el lehetne költeni a tallérokat, az ingyenes játékosok (igaz, hogy nagyon lassan, de mégis) fejlődési lehetőséghez jutnának, a pénzért vehető aranynak pedig nem igazán jelentene konkurenciát, hiszen aki naponta tud egy millió tallért keresni, annak is 160 nap lenne pl a területbővítés.
Gyakorlatban úgy képzelem el, mint az ingyenes gyorsítót, első bejelentkezéskor kérdezze meg, akarsz-e beváltani 1 millió tallért egy aranyra, és mindenki eldöntheti, hogy igen vagy nem.
Stallion

pifike
Hozzászólások: 11
Csatlakozott: 2013.02.21. 05:15

Re: Mihez kezdjek a tallérokkal?

Hozzászólás Szerző: pifike » 2013.09.01. 08:35

Egy másik témában (területfejlesztés) már én is jeleztem, hogy számomra most nagyon unalmas lett a játék. Van 4 millió tallérom és nem tudom mire költeni, a következő terület fejlesztés 320 aranyrúd lenne, amit nem fogok kifizetni. A tallérból aranyrudat meg kellene mindenképp oldani.
pifike

Válasz küldése

Vissza: “Javaslatok és Ötletek”