Új, közvetlen belépési mód

Itt találod a leggyakrabban feltett kérdések és az arra adott válaszok listáját. Kérjük, mielőtt közzétennél egy kérdést, mindig itt nézz szét először!
Gabesz
Hozzászólások: 3954
Csatlakozott: 2011.05.31. 18:27

Új, közvetlen belépési mód

HozzászólásSzerző: Gabesz » 2014.02.13. 18:45

Hogy működik az új bejelentkezési rendszer?

Minden játékos, aki játszik a My Little Farmies játékkal, van egy Upjers-fiókja is az Upjers-portálon. Vagy akkor jött létre, mikor a My Little Farmies játékra regisztrált, vagy korábban, mikor egy másik, szintén csak Upjers-fiókkal játszható játékba regisztrált (My Fantastic Park, Secret Relict, 11 Legends, Garbage Garage), vagy eleve az Upjers-portál főoldalán regisztrálta be. Az Upjers-portál az Upjers-játékvilágának a központja, az Upjers-fiókodnak hála elegendő pusztán az Upjers-portálon belépni és máris hozzáférsz az összes játékodhoz, menedzselheted a játékaidat, elfeledheted a játékok főoldalán való bejelentkezéseket, regisztrációkat. Megeshet, hogy éppen be vagy lépve az Upjers-fiókodba, és nem ott a játékaid menüjében kattintasz a My Little Farmies játékra, hanem egyszerűen egy másik böngészőfülben behívod a My Little Farmies főoldalát. Ekkor az történik, hogy a játék főoldalán már nem kell újra bejelentkezned, hanem automatikusan a megfelelő játékosfiókodba kerülsz, vagy ha az adott játék adott szerverén még nem volt játékosfiókod ehhez a portálfiókodhoz csatolva, akkor máris nyílik egy és indulhat a játék.

Természetesen fordítva is működik a dolog, tehát ha éppen be vagy lépve a My Little Farmies játékba annak főoldalán keresztül, akkor a portálfiókod aktív státuszba kerül, azaz ha megnyitod mellé egy másik böngészőfülben az Upjers-portál főoldalát, ott már nem kell külön bejelentkezned, rögtön a portálfiókodon belül találod magad.

Mire kell ügyelned?

Be kell légy jelentkezve a portálfiókodba. Ha nem vagy bejelentkezve és úgy hívod le a játék főoldalát, akkor nem kerülsz a fiókodba, hanem a belépési oldalt látod, ahol be tudsz lépni a portáladataiddal (vigyázz, a portálfiókod belépési neve eltérhet a játékosnevedtől).

Kép

Be tudok lépni az Upjers-portálon keresztül is, ahogy eddig tettem?

Persze, semmi akadálya, az Upjers-portálfiókodban csak rákattintasz a játékaid menüjében a My Little Farmies játékra.

Adódhat bármi gond?

Nem, a belépési rendszer most is olyan biztonságos, mint eddig. Csak arra ügyelj, hogy ha többen használtok egy gépet, pl. a családban mások is játszanak rajtad kívül a játékainkkal, akkor mindig lépj ki a portálfiókodból is, ha befejezted a játékot, illetve mielőtt elkezdenél játszani, érdemes inkább behívni a portál oldalát és ott bejelentkezni, nehogy véletlen pl. a kistestvéred legyen bejelentkezve éppen és az ő tanyájába lépj be vagy véletlen létrehozz neki egy tanyát akaratlanul. Ha mégis adódna gond, a támogatócsapat segít.

Be vagyok lépve egy másik Upjers-játékba, de a közvetlen belépés nem működik.

Ez így helyes. Be kell légy lépve ehhez az Upjers-portálba, mert ha csak egy másik játékba vagy belépve, akkor a My Little Farmies nem fog aktív portálfiók-menetet érzékelni. Ezért ilyenkor akár beléphetsz az Upjers-portál főoldalán és ott a játékaid menüjében a My Little Farmies játékra kattinthatsz, vagy beléphetsz az Upjers-portál főoldalán és mellé egy másik böngészőfülben egyszerűen behívhatod a My Little Farmies oldalát, vagy egyszerűen a My Little Farmies főoldalán belépsz a portálfiókod adataival.

Kijelentkezés

Ha a kijelentkezésre szolgáló gombra kattintasz, akkor ki leszel léptetve a játékból, ahogy eddig is történt. Majd ekkor a portálhoz irányít a rendszer. Ha a portálfiókod munkamenetét is szeretnéd befejezni, akkor itt is ki kell jelentkezni az erre szolgáló gombbal:

Kép

Persze maradhatsz is bejelentkezve a portálfiókoddal, ha még játszanál valami másik játékkal, akár egy már meglévő játékmeneteddel, akár egy új játékmenetet létrehozva!
Az admin is csak ember, túlnőtt rajtam a levéláradat:(. Ezért nem tudsz nekem üzenetet küldeni. Kérlek, szükség esetén kérdezz a megfelelő fórum Kérdések rovatában, fordulj a moderátorokhoz, vagy írj a Támogatásra! Megértésed köszönöm!

Vissza: “GYIK - Gyakran Ismételt Kérdések”