Oldal: 1 / 1

Upjers portál és a My Little Farmies,hasznos információ

Elküldve: 2013.06.24. 14:18
Szerző: csipkebogyo
--- MI AZ AZ UPJERS-PORTÁL?

Az Upjers-játékportált itt éred el: http://hu.upjers.com/
Az Upjers-játékportál egy olyan weboldal, ami segít neked, hogy a legegyszerűbben játszani tudj bármely játékunkkal. Miért jó az Upjers-portál? Innen egy kattintással megnyithatsz játékosfiókokat, egyet minden portállal összekötött játékunk minden szerverén. És ide belépve, akár egyszerre megnyithatod mindegyik játékosfiókodat több ablakban, nincs szükség rá, hogy egyesével meg kelljen jegyezned és be kelljen pötyögnöd egy csomó belépési adatot.

--- REGISZTRÁCIÓ

Az Upjers-játékportálra regisztrálhatsz az Upjers-portál főoldalán (http://hu.upjers.com/), ehhez csak kattints a regisztráció opcióra.

De regisztrálhatsz úgy is portálfiókot, hogy regisztrálsz egy olyan játékunk kezdőoldalán, mely kötelezően csak portálfiókkal játszható. Ilyen játék például a My Little Farmies is. Amikor regisztrálsz a http://www.mylittlefarmies.hu oldalon egy játékosfiókot, vele együtt regisztrálsz ugyanolyan adatokkal egy Upjers-portálfiókot is. Sőt, valójában Upjers-portálfiókot regisztrálsz, melyhez rögtön tartozni fog egy My Little Farmies játékosfiók is.

Ha éppen olyan adatokkal regisztrálsz a játék főoldalán, amivel már van portálfiókod is, akkor automatikusan ehhez a portálfiókodhoz lesz rendelve az újonnan létrehozott játékosfiókod.

Sőt, olyan is lehet, hogy nem is kell regisztrálnod, ha már van Upjers-portálfiókod. Egyszerűen csak írd be a belépési rubrikákba a portálfiókod belépési adatait, ilyenkor a rendszer érzékeli, hogy létező portálfiók adataival akarsz belépni, és úgy veszi, mintha portálfiókon belülről szerettél volna nyitni egy játékosfiókot az adott játék adott szerverén és ezt a fióknyitást automatikusan meg is teszi.

--- BELÉPÉS

A legegyszerűbb, ha a portálfiókodba belépve jössz játszani velünk. Ehhez hívd be az Upjers-portált (http://hu.upjers.com/), a belépésnél írd be a portálfiókod adatait, majd egy kattintással nyisd fel a már létező játékosfiókodat. Ezt a belépési módot javasoljuk, hiszen a portálból kiindulva egy-egy kattintással szépen egymás mellé megnyithatod egyszerre több játékodat is külön böngészőfülekben.
Persze nem csak a portálból kiindulva léphetsz be egy játékosfiókba, hanem magának a játéknak a főoldalán is. A My Little Farmies játékban már csak portálfiókkal lehet részt venni, ezért a játék főoldalán lévő belépő rubrikák egyben a portálfiókod rubrikáinak is tekinthetők, a portálfiókod adatait kell ide beírni és úgy bejelentkezni.
Néhány korábbi játékunk kezdőoldalán még láthatsz hagyományos rubrikákat és egy vörös portál-gombot. Ha egy ilyen játék esetén portálfiókhoz kötött játékosfiókba akarsz belépni, akkor ilyen játékok esetén a portál-gombra kattintva kell belépni a portáladatokkal.

--- ADATMÓDOSÍTÁS

Ha egy portálfiókkal összekötött játékosfiókon adatot módosítanál, pl. új jelszóra lenne szükséged, vagy egy másik e-mail címet szeretnél beállítani, akkor azt a portálfiókba belépve tudod megtenni. Menj az Upjers-játékportál oldalára (http://hu.upjers.com/), lépj be a fiókadataiddal, majd a Beállítások-menüben elvégezheted a szükséges módosítást.
Fontos: Mikor jelszót állítasz be, ügyelj rá, hogy az biztonságos legyen, ne legyen túl egyszerű és mások által kitalálható, lehetőleg kombinálj kis- és nagybetűket, számokat.

--- E-MAIL VISSZAIGAZOLÁS

Ha friss a regisztrációd vagy e-mailt módosítottál a portálfiókodban, automatikusan kapsz a portáltól egy visszaigazoló e-mailt. Ellenőrizd a spam-mappádat is, oda is érkezhetnek ugyanis a levelek. Kattints az e-mailben lévő linkre és ezzel kész is a visszaigazolás.
Ha valamiért új visszaigazoló e-mailre lenne szükséged, mondjuk mert már törölted volna az elsőt, de a fiókod még mindig e-mail visszaigazolást kér, akkor csak lépj be a portálfiókodba. Jobbra felül meg fogja kérdezni tőled a rendszer, hogy kérsz-e új visszaigazoló e-mailt, kérj egyet és járj el a fentebb említettek szerint.
Megeshet, hogy egyáltalán nincs is szükség visszaigazolásra. Pl. ha korábban volt egy portálfiókod, amin az e-mail címet már visszaigazoltad, majd utána regisztráltál ugyanazokkal az adatokkal egy játékosfiókot a My Little Farmies játékba, akkor a két fiók összekötésre kerül és mivel egyszer már történt e-mail visszaigazolás, azt nem kéri újra a rendszer (egészen addig, míg e-mailt nem módosítasz).

--- ELFELEJTETT JELSZÓ

Ha elfelejtetted az Upjers-portálon lévő portálfiókod jelszavát, semmi gond. Csak nyisd meg az Upjers-portál főoldalát (http://hu.upjers.com/), és az automata jelszókérő funkciót választva (melyet a belépésre kattintva találsz meg) add meg a portálfiókodhoz tartozó e-mail címet és kérd az új jelszót. Nyisd meg a szóban forgó postafiókodat, keresd meg az új jelszavas e-mailünket (ellenőrizd a spam-mappát is, oda is érkezhet!!!), és beléphetsz az új jelszóval.
A jelszót persze le is cserélheted, lásd fentebb az Adatmódosításnál.

--- FIÓKTÖRLÉS

Játékosfiók törlése: Ha csak egy játékosfiókot szeretnél törölni, de a Upjers-játékportálon megtartanád a felhasználói fiókodat (hogy más játékkal tovább játszhass), akkor lépj be a törölni kívánt játékosfiókodba, majd a profilban keresd a törlés opciót és végezd el a törlést.

Upjers-portálfiók törlése: Az Upjers-portálfiókodat csak akkor töröld, ha a hozzá tartozó egyik játékosfiókra se tartasz már igényt. Ez esetben érdemes először a játékosfiókokat törölni a fentebb említett módon, egyesével, majd ha a portálfiókhoz tartozó összes játékosfiók törlésre került, akkor a Beállítások-menüben törölheted magát az Upjers-portálfiókodat is. Ehhez itt kérni kell egy törlőkódot. A törlőkód kimegy a portálfiókhoz tartozó e-mail címedre, keresd a bejövő mappában is és a spam-mappában is. A törlőkód birtokában ugyanott, a portálfiókod beállításainál tudod elvégezni a törlést, de kérjük, légy körültekintő, a törlés végleges.

Reméljük, sikerült hasznos információval szolgálni, további kellemes kikapcsolódást a játékainkban!